Clienţi, păcăliţi de două prostituate din Bucureşti. Cum au rămas fără bani

de:
11 mai 2015
0 Afișari
Clienţi, păcăliţi de două prostituate din Bucureşti. Cum au rămas fără bani

Sâmbătă, 9 mai, în jurul orei 18.00, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi de către doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 26 de ani, cu privire la faptul că au fost abordaţi de o femeie în vârstă de 34 de ani, care le-a propus facilitarea întreţinerii unor raporturi sexuale cu două tinere, contracost. Femeia, bănuită de săvârşirea mai multor infracţiuni de proxenetism şi furt, a fost reţinută de oamenii legii.

Tinerii s-au deplasat împreună cu tinerele la un apartament nelocuit din Sectorul 1 unde, la scurt timp după ce şi-au scos hainele, cele două femei au părăsit locaţia, sub pretextul că merg să achiziţioneze mijloace de protecţie iar în urma verificării buzunarelor pantalonilor, bărbaţii au constatat că le lipsesc sumele de 300, respectiv 200 de lei.

„La scurt timp după apelul la 112, un echipaj de siguranţă publică a identificat şi depistat femeia care le-a propus părţilor vătămate întreţinerea de raporturi sexuale, care a fost condusă la sediul subunităţii pentru audieri şi în sarcina căreia a fost reţinută săvârşirea şi a altor fapte de acelaşi gen.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism, furt şi furt calificat, cu femeia în stare de arest preventiv.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, anunţă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Cookies