Claudiu Niculescu, audiat în dosarul transferurilor

de:
13 dec. 2012
0 Afișari
Claudiu Niculescu, audiat în dosarul transferurilor

Claudiu Niculescu, fost jucător şi antrenor al „U” Cluj, a fost audiat la DIICOT Cluj mai bine de patru ore în dosarul privind prejudicierea clubului de fotbal „U” Cluj. La ieşirea de la audieri, el a afirmat că a primit înştiinţare, s-a prezentat de bunăvoie la DIICOT şi nu are alte declaraţii de făcut, informează Mediafax.

Claudiu Niculescu, fost jucător şi fost antrenor al „U” Cluj, în prezent antrenor al FC Bihor din Liga a II-a, a fost citat în calitate de martor în dosarul privind prejudicierea clubului de fotbal „U” Cluj cu 11 milioane de euro prin transferul unor jucători de la acest club la Petrolul Ploieşti.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, în perioada următoare urmează să fie audiaţi fotbalişti de la Petrolul Ploieşti.

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism  informa că, în perioada mai-septembrie 2012, persoane din cadrul SC Fotbal Club Universitatea Cluj SA au acţionat în scopul obţinerii unor beneficii financiare substanţiale prin transferarea, cu titlu gratuit, a 15 jucători de fotbal către SC Fotbal Club Petrolul SA.

Poliţia Română preciza că sportivii sunt înregistraţi la noul club, figurând cu o valoare de transfer ridicată, unul dintre ei fiind transferat deja la un al treilea club sportiv contra unei sume apreciate la 250.000 de euro.

Astfel, se estimează că, prin această modalitate, clubul sportiv din Cluj a fost prejudiciat cu aproximativ 10,95 milioane euro (45.225.000 RON), arăta Poliţia Română.

Cookies