Claudiu Lucaci, coordonator al Direcţiei Ştiri din TVR: TVR este o instituţie condusă politic

de:
03 apr. 2015
0 Afișari
Claudiu Lucaci, coordonator al Direcţiei Ştiri din TVR: TVR este o instituţie condusă politic

Jurnalistul are, însă, posibilitatea să depună contestaţie, scrie realitatea.net.

„Eu sunt obligat să fac o contestaţie”, a spus Claudiu Lucaci, precizând că „este imposibil de înţeles” pentru el cum un raport de activitate notat cu aproape 90 de puncte din 100 nu a fost suficient pentru a obţine la interviu un punctaj pentru a trecere evaluarea.

„În acest moment nu ştiu dacă mai doresc să rămân în TVR, pentru că nu mai este o instituţie de presă, ci este o instituţie condusă politic”, a spus Claudiu Lucaci.

Pe 25 martie, Consiliul de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune a decis ca jurnalistul Claudiu Lucaci, coordonatorul cu atribuţii de director al Direcţiei Ştiri a TVR, cât şi colega sa Ioana Popescu, coordonator cu atribuţii de producător executiv la Direcţia Ştiri să fie reevaluați după ce în prealabil obținuse un punctaj care îi permitea să îşi menţină actuala funcţie.

Ambii jurnaliști au fost reevaluaţi, iar procesul s-a încheiat vineri, când cei doi au susţinut interviuri în faţa comisiilor.

Ioana Popescu a obţinut peste 75 din 100 de puncte la cele două etape ale evaluării (proiectul de management şi interviul în faţa comisiei) şi îşi va putea păstra funcţia de coordonator cu atribuţii de producător executiv la Direcţia Ştiri, potrivit Mediafax.

Cookies