Lista locurilor libere de la clasa zero şi clasa I, în Bucureşti

de:
31 aug. 2013
1 Afișari
Lista locurilor libere de la clasa zero şi clasa I, în Bucureşti

Astfel, cele mai multe locuri la clasa pregătitoare (25) sunt la Şcoala Gimnazială „Petre Ispirescu”, la Şcoala Gimnazială Nr. 13, Şcoala Gimnazială Nr. 25 şi la Şcoala Gimnazială Nr. 85, scrie adevarul.ro.

În acelaşi timp, cele mai multe locuri la clasa I sunt la Şcoala Gimnazială „Maica Domnului” (24). Urmează etapa a treia de înscriere, se depun şi se procesează cererile părinţilor care iniţial au solicitat înscrierea la altă şcoală decât şcoala de circumscripţie, dar nu au fost admişi, din lipsă de locuri şi doresc întoarcerea la şcoala de circumscripţie.

În a treia etapă de înscriere se depun şi cererile părinţilor din circumscripţia şcolară, care doresc înscrierea la şcoala de circumscripţie, dar care nu au participat la etapele anterioare de înscriere.

Cererile-tip de înscriere sunt completate în prezenţa părinţilor de către un membru al comisiei de înscriere din şcoală, direct în aplicaţia informatică. După completare, cererea-tip de înscriere este tipărită, verificată şi semnată de părinte. În cazul existenţei unei erori, părinţii o semnalează pe loc, iar comisia de înscriere din unitatea de învăţământ procedează la corectarea greşelii în baza de date computerizată şi retipăreşte cererea-tip corectată din calculator, în vederea semnării de către părinte.

La încheierea celei de-a treia etape de înscriere, baza de date este actualizată cu situaţia copiilor înscrişi în a treia etapă. Aplicaţia informatică stabileşte numărul de locuri disponibile de la fiecare unitate de învăţământ. La încheierea celei de-a treia etape de înscriere se consideră locuri disponibile, pe lângă locurile rămase neocupate după a doua etapă de repartizare, şi locurile copiilor din circumscripţia şcolară respectivă care au fost înmatriculaţi la o altă şcoală, în etapa a doua de înscriere, sau care nu s-au înscris în nici o unitate de învăţământ în etapele anterioare.

Comisiile inspectoratelor şcolare afişează situaţia completării locurilor la fiecare unitate de învăţământ, numărul de locuri disponibile şi numărul copiilor neînscrişi după primele trei etape. Informaţiile menţionate se afişează pe site-urile inspectoratelor şcolare, precum şi la fiecare unitate de învăţământ.

VEZI LISTA COMPLETĂ AICI

Cookies