Clădirea cu piste de alergat pe acoperiş, vândută. Care este preţul tranzacţiei

de:
07 mai 2018
0 Afișari
Clădirea cu piste de alergat pe acoperiş, vândută. Care este preţul tranzacţiei

Campusul, aflat în construcție lângă Grozăvești, în zona Politehnicii, va avea o suprafeță totală de 81.550 metri pătrați în clădiri de birouri turn cu câte 11 etaje, în patru etape de construcție, cu livrări între 2018 și 2022. Birourile vor fi deservite de 1.000 locuri de parcare.

Proiectul prevede inclusiv piste de alergat pe acoperiș.

Prima clădire din cele patru are ca termen de livrare trimestrul III 2018.

Proiectul Campus 6 este amplasat pe fosta platformă industrială Pumac, pe un teren de 2,1 hectare cumpărat de Skanska în 2015 pentru 13 milioane de euro de la omul de afaceri Ion Rădulea, proprietarul Sema Park. „În urma achiziției Millennium Towers la Budapesta în 2016 și Spire Clădirea B din Varșovia în 2017, am stabilit că achiziționarea campusului din București completează strategia noastră de dezvoltare continuă”, spune Andreas Quint, CEO al CA Immo.

Skanska este unul dintre cei mai mari dezvoltatori, cu operațiuni în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Marea Britanie. Anul trecut, cu circa 16.000 de angajați, a avut afaceri de 3,5 miliarde euro. Anul trecut, Skanska a vândut ultima clădire din Green Court către Globalworth, dezvoltatorul controlat de Papalekas. În paralel, suedezii lucrează la proiectul de birouri Equilibrium din zona Barbu Văcărescu – Floreasca, din nordul Bucureștiului.

Sursa: profit.ro

Cookies