LA MINE-N CARTIER

Clădire nouă, în zonă de fiţe, cu vedere la perete FOTOGALERIE

Dacă mulţi dezvoltatori de imobile noi pun accentul pe spaţiile largi din curtea blocurilor şi pe panorama de care beneficiază unele ansambluri rezidenţiale, se pare că alţii trec cu vederea aceste aspecte şi le oferă clienţilor o privelişte sublimă… la peretele vecinului. Deşi media preţurilor caselor din zonă depăşeşte cu mult nivelul din alte cartiere, acest imobil nou, situat în apropierea renumitului Bulevard Radu Beller, nu le oferă tuturor locatarilor facilităţile unei construcţii noi. Astfel, cei care vor cumpăra un apartament situat în partea laterală a clădirii, până la etajul trei, aproape că îşi pot lua adio de la lumina naturală sau de la raza vizuală extinsă. Cei care îşi vor cumpăra o locuinţă în această zonă a imobilului nu se vor putea delecta dimineaţa decât cu imaginea statică a peretului cenuşiu.

Susţinând o campanie de principii pentru segmentul imobiliar, Dragoş Dragoteanu, CEO-ul Euroest, a dat această clădire drept exemplu de construcţie neinspirată.

”Acest bloc are calcan la primele trei etaje, la trei metri în faţă, pe toată lungimea imobilului. Urbaniştii cred că ştiu imobiliare, au luat sau nu au luat şpagă pentru chestia asta, dar în niciun caz nu au venit să vadă când au dat aprobările că blocul respectiv va fi un rahat de imobil, vorbind pe româneşte”, a declarat, luni, oficialul Euroest la inaugurarea campaniei ”Imobiliarele sunt bune”.

Imaginile vorbesc de la sine şi par să întăreasc ăafirmaţiile lui Dragoteanu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button