ARHIVA B365

CJ Ilfov lansează Webinariile CJ Ilfov

Primul webinar va avea loc joi, 28 mai, la ora 13.00 şi tema va fi Strategia de Dezvoltare 2030, făcută în parteneriat cu Banca Mondială. Vor participa: Marian Petrache, preşedintele CJ Ilfov, Marcel Heroiu, expert Banca Mondială şi Remus Trandafir, director Direcţia Management Programe de Dezvoltare din CJ Ilfov.

Marian Petrache: „Pandemia de coronavirus ne-a schimbat vieţile tuturor, ne-a afectat sănătatea sau ne-a creat o stare de nelinişte şi a slăbit economia. Dar oamenii vor să se dezvolte şi să progreseze în continuare. Sper din tot sufletul că sunteţi bine şi vă mulţumesc pentru interesul de a participa la webinariile CJ Ilfov. Încercăm să venim cu expertiză în ajutorul dumneavoastră şi de aceea ne-am gândit la aceste webinarii. În scurt timp vom avea dezbaterea publică referitoare la strategia pentru Ilfov, realizată de noi în parteneriat cu Banca Mondială şi vrem să vă prezentăm mai pe larg la ce ne-am gândit. De asemenea se deschid liniile de finanţare pentru mediul privat şi sperăm să vă fim de folos pentru accesarea acestor bani europeni. Plus că demarăm anul acesta marile proiecte pe care le aşteptaţi cu toţii – Nodul Intermodal de la Moara Vlăsiei, lucrările la apă şi canalizare şi Măgurele Science Park. Vom discuta despre fiecare în prima parte a sesiunilor şi vom răspunde întrebărilor dumneavoastră, în partea a doua a webinariilor noastre. Sper să ne urmăriţi cât mai mulţi.”

Puteţi adresa întrebări în secţiunea de chat, dar vă rugăm să nu vă daţi datele personale – adrese, numere de telefon, pentru că ţinem foarte mult la protejarea datelor personale ale utilizatorilor noştri şi vă rugăm să folosiţi un limbaj adecvat.

Următoarele webinarii vor avea ca temă protecţia mediului şi accesarea banilor europeni pe diverse programe de finanţare şi pentru anumite tipuri de afaceri. Toate vor fi comunicate din timp. Ne vedem joi, anunță CJ Ilfov într-un comunicat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button