Cizme bej în stilurile de modă pentru 2022-2023 (P)

02 dec. 2022
80 Afișari
Cizme bej în stilurile de modă pentru 2022-2023 (P)
Cizme bej în stilurile de modă pentru 2022-2023 | Sursă foto: shopsy.com

Cizmele bej sunt de ani de zile unul dintre cele mai distinctive articole din garderoba unei femei. Cu ce să porți pantofii viu colorați? Pentru ce sunt cizmele potrivite? Ce ocazii? Iată un mic ghid de inspirație pentru a te ajuta să creezi look-ul perfect cu cizme bej în frunte!

Cizme bej – un clasic atemporal

Cizmele bej sunt unul dintre cele mai populare modele de încălțăminte pentru femei. În spatele acestui concept se află o multitudine de modele care pot fi purtate pentru toate ocaziile posibile, de la întâlniri de afaceri la întâlniri și ieșiri. Cizmele stiletto bej, cizmele cowboy și multe alte opțiuni vă permit să vă jucați cu tendințele și să creați combinații stilistice interesante. Un exemplu în acest sens sunt ținutele vedetelor de street style și ale starurilor de la Hollywood.

Cu toate acestea, merită să ne amintim că cizmele bej nu vor fi soluția perfectă în toate cazurile. Dacă silueta dvs. are nevoie de subțirime și de „alungire” optică, nu purtați acești pantofi cu dresuri închise la culoare sau pantaloni negri – vă veți scurta optic picioarele. Colanții opaci bej sau crem sunt perfecți.

Cum să porți cizme bej în fiecare zi?

Pantofii în toate nuanțele posibile ale acestei culori nobile (de la taupe și nisip până la caramel) vor fi o completare strălucitoare a unui look urban, sportiv și elegant – la modă, dar casual.

De exemplu, asortați cizme de cowboy din piele de căprioară strălucitoare cu o rochie boho cu flori și o jachetă de motociclist, sau asortați cizme bej cu talpă plată, cu o parte superioară largă caracteristică și un trench clasic, pantaloni din denim și un pulover.

Arată bine cu cizme bej pentru muncă

De asemenea, poți purta cizme bej cu o ținută mai formală. Modelele cu tocuri de bloc vor fi deosebit de bune. Combină-i cu un sacou și pantaloni cu lungime ⅞ și vei arăta ca o adevărată fashionistă.

Cizmele bej vor arăta bine și combinate cu pantaloni clasici tip țigaretă și un pulover cu guler în V. Dacă te-ai decis pentru o rochie, poți încerca cizme din piele de căprioară cu un decolteu adânc, care îți vor lungi optic picioarele.

Cizme bej pentru seara

Cizmele vibrante cu toc înalt sunt potrivite și pentru ocazii de seară, cum ar fi o întâlnire de noapte, mersul la un club sau la teatru. Încearcă să alegi modele de pantofi cu un caracter elegant, în special tocuri stiletto. Acestea vor fi o bună completare a stilurilor minimaliste, clasice (cum ar fi un costum de damă, pantaloni eleganți https://shopsy.com.ro/pantaloni-eleganti-femei , salopeta sau mica rochie neagră), precum și un contrapunct potrivit pentru creații îndrăznețe, cum ar fi seturile de pijama cu modele, rochiile spectaculoase în culori vii sau fustele cu paiete.

Cizmele bej pentru nunți sunt, de asemenea, o idee bună. Dacă alegi un top elegant și ajustat și un vârf ascuțit, poți asorta cu succes pantofii călduroși cu o rochie de tul pastelată, ușoară și aerisită. Este la modă acum!

Cookies