Ciutacu nu renunță la locuința socială de la Primărie, deși stă în penthouse de 200.000 de euro

de:
19 mart. 2013
45 Afișari
Ciutacu nu renunță la locuința socială de la Primărie, deși stă în penthouse de 200.000 de euro

Centrul de Investigatii Media este in posesia unor documente din care reiese ca, desi firma la care sotia sa este asociat unic si administrator detine un apartament de lux in complexul rezidential Jupiter, chiria pentru locuinta sociala din Rahova este platita la zi, ba chiar cu cel putin o luna in avans, in baza contractului cu Primaria Capitalei care se dovedeste astfel a fi valabil in continuare.

Victor Ciutacu a fost vazut inca din septembrie anul trecut de noii sai vecini in ansamblul rezidential Jupiter, complex format din trei blocuri ridicate pe strada Savinesti la numarul 5, in zona Piata Sudului din cartierul bucurestean Berceni. Multi dintre locatarii din cele trei blocuri din „Jupiter” cunosc faptul ca Ciutacu s-a mutat cu ei in complex, in penthouse-ul de la ultimul nivel al unuia dintre blocuri este al lui Victor Ciutacu.
Victor Ciutacu, sotia lui Mariana si fiul lor Vlad locuiesc la apartamentul 62 din blocul A din respectivul ansamblu. Apartamentul 62 este situat la etajul 11 al primului dintre cele trei blocuri, cum intri pe strada Savinesti dinspre Soseaua Oltenitei.

Prețul Penthouse-ului deținut de familia lui Ciutacu este de 200.000 de euro, mai scrie Centrul. Mai multe, aici.

Cookies