BAZAR

Ciudatul mesaj scris de soția lui Sergiu Nicolaescu, Dana, pe coroana depusă lângă sicriu

Mesajul scris pe aceasta este surprinzător: „Ştii tu… Elf”, iar pe cea de-a doua panglică, Dana, numele soţiei sale. Coşciugul este flancat de patru militari din Regimentul de Gardă „Mihai Viteazul”, la căpătâiul acestuia aflându-se o carte de omagii. Dana Nicolaescu se află lângă sicriul soțului. 

„Pe Dana eu am crescut-o”, spunea Sergiu Nicolaescu într-o emisiune televizată vorbind despre soţia acestuia, Dana Ionică, femeia care i-a fost aproape de mai bine de 16 ani.

Regizorul a cunoscut-o pe aceasta când el avea 66 de ani şi ea doar 18 ani. În 1996, Nicolaescu avea deja la activ două căsătorii ratate, una din 1954, care a rezistat doar trei luni şi o a doua care s-a încheiat în 1990, după mai bine de 10 ani.

Printre cei care i-au adus un ultim omagiu regizorului Sergiu Nicolaescu, vineri, la Cercul Militar Naţional din Bucureşti, s-au numărat fostul preşedinte Ion Iliescu, premierul Victor Ponta, ministrul de externe Titus Corlățean, actorii Cătălina Grama (Jojo), Mihai Mălaimare, Sebastian Papaiani şi Doru Ana, regizorii Ioan Cărmăzan şi Geo Saizescu, muzicianul Damian Drăghici, Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al Televiziunii Române, deputatul Petre Roman, senatorul Georgică Severin, dar şi un grup de cascadori şi mai mulţi revoluţionari.

Pe de altă parte, numeroase coroane cu flori au fost trimise la Cercul Militar Naţional de la Administraţia Prezidenţială, Camera Deputaţilor, guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, primarul Capitalei, Ministerul Culturii, Televiziunea Română, dar şi de prieteni şi apropiaţi ai regizorului.

Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu a fost depus, la ora 9.45, la Cercul Militar Naţional din Bucureşti, unde prietenii, colaboratorii şi toţi cei interesaţi pot să îşi ia rămas bun de la cunoscutul regizor începând cu ora 12.00.

Coadă păzită de jandarmi la priveghiul lui Sergiu Nicolaescu. Fanii, supăraţi că sicriul e închis


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button