LA MINE-N CARTIER

Ciucu, despre comerțul ilegal de pe trotuare și de la gurile de metrou: „Cer Parlamentului să rezolve acest vid legislativ!”

Ciprian Ciucu a vorbit despre comerțul ilegal de pe trotuare și de la gurile de metrou. Primarul Sectorului 6 spune că acest fenomen arată „ca în anii ’90” și le cere parlamentarilor „să rezolve acest vid legislativ”.

Comerțul ilegal de pe trotuare și de la gurile de metrou

Ciprian Ciucu le transmite cetățenilor să nu înjure nici primarii și nici polițiștii locali pentru cum arată trotuarele și gurile de la metrou, pline de comerț ilegal.

Edilul spune că „gândurile bune” ale locuitorilor Sectorului 6, ar trebui să se îndrepte „către parlamentarii care au inițiat și votat abrogarea Legii privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.”

„Dacă ați observat acest nou fenomen în care trotuarele și gurile de metrou arată ca în anii ’90, pline de comerț ilegal, nu înjurați nici primarii și poliția locală, gândurile dumneavoastră bune ar trebui să se îndrepte către parlamentarii care au inițiat și votat ABROGAREA Legii privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.”, a declarat Ciprian Ciucu pe Facebook.

Această lege îi permitea Poliției Locale să confiște marfa acelora care:

(1) se instalează ilegal acolo unde este vadul comercial mai bun, luând din veniturile și clientela comercianților din piețe, care vând legal;
(2) pun siguranța populației în pericol, sustrăgându-se controlului și având marfă neverificată de nimeni;
(3) își aduc marfa cu mașini (nu chiar ieftine), cu mașini din provincie și își folosesc mamele în vârstă (pentru a sensibiliza populația) pe post de vânzătoare (fenomen observat de către poliția locală);
(4) vând diferite legume, fructe, chiloți, maieuri și diverse alte mărfuri și afectează vizual mediul urban;

Ciucu: „Cer Parlamentului să rezolve acest vid legislativ!”

Pentru că această lege nu mai există, marfa nu mai poate fi confiscată.

„Doar dăm în neștire amenzi, amenzi pe care nu le plătesc, și nu le sunt imputate în localitățile lo, și se fălesc chiar că nimeni nu le poate face nimic și le vântură în față polițiștilor locali teancul de amenzi neplătite.”, spune Primarul Sectorului 6.

Ciprian Ciucu le transmite parlamentarilor, ca data viitoare când mai au „astfel de idei crețe”, ar trebui să îi întrebe pe cei din prima linie a administrației publice. Edilul cere parlamentului să rezolve acest vid legislativ.

„Data viitoare când vrun parlamentar mai are astfel de idei crețe (nu știu cine a avut inițiativa, dar sper să nu fi fost PNL), ar trebui să ne întrebe și pe noi, pe cei din prima linie a administrației publice!

CER PARLAMENTULUI SĂ REZOLVE ACEST VID LEGISLATIV!
Până atunci, gândurile noastre de bine…”, a conchis Ciprian Ciucu.

Sursă foto: Facebook/ Ciprian Ciucu


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button