City-managerul S5 anunță când ar putea fi organizat primul cros din Cartierul Rahova. „Vrem să duce sportul în mijlocul comunității”

14 mai 2023
239 Afișari
City-managerul S5 anunță când ar putea fi organizat primul cros din Cartierul Rahova. „Vrem să duce sportul în mijlocul comunității”
City-managerul S5 anunță când ar putea fi organizat primul cros din Cartierul Rahova. „Vrem să duce sportul în mijlocul comunității” | Foto simbol: Facebook-Bucharest Half Marathon

City managerul, Raseș Hopincă a anunțat că în următoarea perioadă intenționează să organizeze primul cros din Cartierul Rahova. Evenimentul ar putea avea loc la finalul lunii mai.

Cros în Cartierul Rahova – Când ar putea avea loc evenimentul

Într-un interviu acordat în cadrul evenimentului „Bucharest Half Marathor”, Rareș Hopincă a anunțat că dorește să organizeze un astfel de eveniment sportiv și în Sectorul 5 al Capitalei, în Cartierul Rahova.

Motivul pentru care city managerul dorește realizarea primului cros din S5 este de a promova sportul și stilul de viață sănătos, în special în rândul tinerilor și al copiilor.

Rareș Hopincă a transmis că circa 500 de copii din Sectorul 5 au luat parte la activitățile sportive desfășurate în Piața Constituției, în cadrul Semimaratonului din București 2023.

Noi am venit aici și să furăm meserie. Peste două săptămâni vrem să organizăm primul cros din istoria Cartierului Rahova. Vrem să duce sportul în cartier pentru că s-ar putea să fie complicat logistic pentru unii părinți să vină din Ferentari, Rahova, Ghencea, 13 Septembrie până în Piața Constituției.

Sunt sigur că vom avea peste 5.000 de copii implicați în activitățile sportive, în ateliere și în concerte, a declarat Rareș Hopincă.

Data exactă nu a fost încă stabilită

City managerul a anunțat că toate detaliile evenimentului sportiv pe care dorește să-l realizeze în Sectorul 5 nu a fost încă puse la punct.

Vom anunța la momentul potrivit toate detaliile. Momentan face un preview.

Conform informațiilor transmise pe pagina se Facebook a Primăriei Sectorului 5, crosul din cartierul Rahova ar putea fi organizat în data de 27 mai 2023.

Pregătim o surpriză locuitorilor sectorului! Pe 27 mai, aducem sportul în inima cartierului Rahova, atunci când organizăm primul cros în mijlocul comunității, a declarat Rareș Hopincă.

În cadrul celei de-a 12-a ediții a „Bucharest Half Marathon” city managerul – Rareș Hopincă, primarul interimar al S5 – Constantin-Ion Melnic și angajați ai instituției au participat la Cursa Populară alături de sutele de bucureșteni. Această cursă s-a desfășurat pe o distanță de 2,5 kilometri.

Cookies