City Mall a pierdut 3,5 milioane euro din preţ

de:
04 apr. 2011
0 Afișari
City Mall a pierdut 3,5 milioane euro din preţ

Documentaţia de înscriere la licitaţie va trebui depusă până la 18 aprilie, potrivit unui anunţ al Casei de Insolvenţă Transilvania (CITR), citat de gandul.info.

CITR anunţa în februarie, când a publicat data primei licitaţii, că mai multe fonduri de investiţii, investitori din real estate şi dezvoltatori de mall-uri şi-au exprimat interesul de a participa la licitaţie. Oferta de vânzare a fost promovată prin intermediul CB Richard Ellis Group şi Colliers International, dar nu au fost investitori interesaţi de achiziţionare.

Centrul comercial a intrat în faliment în luna noiembrie a anului trecut, principala cauză fiind imposibilitatea firmei care îl deţine, Victoria Holding (parte a fondului australian de investiţii APN European Retail Trust), de a rambursa creditele contractate pentru achiziţia City Mall, în 2006. La vremea respectivă, fondul a plătit pentru cumpărarea mall-ului peste 100 milioane de euro. Fondul australian este al treilea proprietar al City Mall, amplasat în zona Eroii Revoluţiei.

Centrul comercial City Mall a intrat în faliment la finele lui 2010. Mall-ul are o suprafaţă totală de 38.000 metri pătraţi, iar suprafaţa închiriabilă este de 19.000 metri pătraţi. City Mall are 80 de magazine, cafenele şi restaurante, dar şi un cinematograf.

Cookies