ESENTIAL

Cîțu, despre prima sa zi fără mască în spații deschise: „A fost wow”

Premierul României, Florin Cîțu, a declarat, într-o postare pe Facebook, că prima sa zi fără mască în spații deschise „a fost wow”. Cîțu mai spune că a făcut o plimbare la prima oră până la cafea.

De asemenea, Florin Cîțu le mulțumește tuturor pentru că au respectat regulile și s-au vaccinat. El mai spune că „urmează 1 iunie”, data la care sunt prevăzute noi relaxări ale restricțiilor împotriva COVID-19.

„Cum este pentru voi prima zi fară mască în spații deschise? Eu deja am făcut o plimbare la prima ora până la cafea și a fost wow. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că ați înțeles să respectați toate regulile și mai ales pentru că vă vaccinați.

Astăzi ne bucuram toți de primul pas important din revenirea la normalitate pentru că am lucrat împreună în acest an dificil.

Vă mulțumesc. Urmează 1 iunie ”, a declarat Florin Cîțu, pe Facebook.

Amintim că Guvernul a adoptat, în şedinţa de vineri seară, o hotărâre care prevede relaxarea măsurilor începând cu acest weekend. Nu mai avem nevoie de mască pe stradă, se ridică restricțiile de noapte și localurile vor putea fi deschise până la ora 24.00.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button