Cîțu a decis, joacă personal în miniseria: „Marea Vaccinare la Români”. Rolul, replica și mesajul premierului

27 mai 2021
131 Afișari
Cîțu a decis, joacă personal în miniseria:

Guvernul a lansat, joi, spoturile de informare privind campania de vaccinare anti-COVID-19. Scopul spoturilor, potrivit declarațiilor făcute de Florin Cîțu, este „pentru a ne regăsi fiecare dintre noi în ele” și pentru a răspunde la întrebarea „Ce conține vaccinul?”. Premierul spune că „Nu este o întrebare directă despre ce elemente chimice conține, ci este mai mult despre ceea ce înseamnă pentru noi vaccinul”.

Guvernul a lansat spoturile de informare privind campania de vaccinare anti-COVID

Florin Cîțu le dă o temă de gândire românilor care încă nu s-au vaccinat: să se gândească la ce le lipsește. Pentru cei care doresc să-și vadă părinții, să meargă în concediu, soluția este vaccinul.

„Fiecare român care încă nu s-a vaccinat ar trebui să se gândească la ce îi lipsește. De ce vă este dor astfel încât să aveți viața dinainte de pandemie. Acum avem vaccin și nu mai avem nicio scuză. Vreți să vă vedeți părinții mai des, să mergeți în concediu, soluția e să vă vaccinați. Fiecare român trebuie să se gândească la ce îi lipsește dacă este nevaccinat și cum i se va schimba viața. Eu zic că toți vrem să ne întoarcem la normalitate”, a explicat Florin Cîțu.

Premierul a declarat că tema campaniei este „Împreună învingem pandemia” și îi îndeamnă pe români să se vaccineze împotriva COVID-19.

Cîțu îi provoacă pe români să spună: Ce conține vaccinul?

„Astăzi introducem un element nou. Întrebarea „Ce conține vaccinul?”. Și este întrebarea care stă la baza acestei campanii. Nu este o întrebare directă despre ce elemente chimice conține, ci este mai mult despre ceea ce înseamnă pentru noi vaccinul. Este o încercare de a afla cum ne ajută să revenim la normalitate. Încercăm să aflăm de la dvs. ce vă lipsește. Revenirea la viața dinainte de pandemie când nu trebuia să purtăm mască, sau să stăm departe de cei dragi. Trebuie să ne vaccinăm, mai simplu de atât nu se poate. Am încredere că putem să depășim această pandemie prin vaccinare și vom învinge doar împreună această pandemie”, a declarat premierul.

Guvernul României a lansat 11 spoturi, trei generale și alte șapte pentru publicul țintă. De asemenea, Florin Cîțu a lansat o provocare și pentru colegii din Guvern și Coaliție.

„Sunt spoturi făcute pentru a ne regăsi fiecare dintre noi în ele.  Românii trebuie să se gândească la ce le lipsește, care sunt lucrurile de ceea ce le este dor. Mie îmi este dor să merg la un concert. Să călătorim fără grija restricțiilor. Dacă doriți aceste lucruri, vaccinați-vă. (…) Și eu am intrat în această campamnie. Am provcat colegii din Guvern, din Coaliție să ne spună ce conține vaccinul pentru ei. Fiecare ministru va posta un clip pe pagina de Facebook”, a mai declarat Florin Cîțu, potrivit Digi24.

Campania de informare privind imunizarea anti-COVID-19 a fost realizată fără costuri din partea Guvernului, în colaborare cu UNICEF și Google.

„Astăzi am lansat o nouă campanie de comunicare pentru vaccinare. Bazată pe emoție, pe ce ne lipsește, de ce ne este dor. Am spus și eu ce conține vaccinul pentru mine. Provoc pe fiecare român să spună: Ce conține vaccinul? Împreună Învingem pandemia. Campania de vaccinare este a tuturor! Hai că se poate!”, a scris Florin Cîțu pe pagina de Facebook.

Cookies