Citatele memorabile din dezbaterea Clinton-Trump

de:
27 sept. 2016
0 Afișari
Citatele memorabile din dezbaterea Clinton-Trump

PREGĂTIRE?

„Cred că Donald Trump tocmai m-a criticat pentru că m-am pregătit pentru dezbatere. Şi da, aşa este. Ştiţi pentru ce m-am mai pregătit? M-am pregătit să fiu preşedinte. Şi cred că acesta este un lucru bun”, a spus Clinton.

TRUMP DESPRE LOCUL NAŞTERII LUI OBAMA

„L-am făcut să prezinte ceritificatul de naştere”, a spus el despre preşedintele Barack Obama, pe care l-a acuzat ani la rând că nu s-a născut pe teritoriul SUA şi că nu are dreptul să fie şef al statului, conform legii.

TRUMP DESPRE TEMPERAMENTUL SĂU

„Cred că cel mai mare atu al meu este, de departe, temperamentul meu. Am un temperament de câştigător”, a spus Trump.

DECLARAŢIILE DESPRE FEMEI

„Acesta este un om care a numit femeile porci, nătânge şi câini şi cineva care a spus că sarcina este un inconvenient pentru angajatori, care a spus că femeile nu merită salarii egale, dacă nu fac o treabă la fel de bună ca bărbaţii”, a declarat Clinton.

TRUMP DESPRE TAXE

„Acest lucru înseamnă că sunt deştept”, a spus Trump în replică la acuzaţia lui Clinton că este posibil să nu plătească taxele federale pe venit.

AVERE

„Poate că nu este atât de bogat pe cât spune că este (…) Ascunde ceva (…). Cui îi datorează bani?”, a spus Clinton, speculând în legătură cu motivele pentru care Trump nu publică declaraţiile sale de impozit.

ESTE BINE SĂ FIU CU TINE

Clinton l-a salutat pe Trump zâmbind: „Donald, este bine să fiu cu tine”.

DE CE NU?

Clinton: „Am senzaţia că, până la finalul acestei seri, voi fi acuzată pentru tot”.

„De ce nu?”, i-a răspuns Trump.

TRUMP DESPRE AUDIT

„Nici măcar nu mă plâng. Nu mă deranjează. A devenit aproape un mod de viaţă”, a spus el, referindu-se la auditul făcut de Fisc, despre care susţine că durează de aproape 15 ani.

CLINTON DESPRE EMAILURILE SALE

„Am făcut o greşeală folosind emailul privat”, a spus Clinton.

„Cu siguranţă”, i-a răspuns Trump.

PROPRIA REALITATE

„Ei bine, Donald, ştiu că trăieşti în propria ta realitate”, i-a spus Clinton lui Trump, care o criticase în legătură cu acordurile comerciale cu ţările asiatice, extrem de controversate.

TRUMP DESPRE REFORMA DIN POLIŢIE

„Secretarul Clinton nu vrea să utilizeze câteva cuvinte. Lege şi ordine”, a declarat el.

VIAŢA ÎN IAD

„În oraşe, afro-americanii, hispanicii trăiesc în iad, pentru că este atât de periculos. Mergi pe stradă şi eşti împuşcat”, consideră Trump.

TRUMP DESPRE AUTOCONTROL

„Voiam să îi spun ceva extrem de dur lui Hillary Clinton, familiei sale, şi mi-am spus: ‘Nu pot. Pur şi simplu nu pot’. Este nepotrivit, nu este drăguţ”, a spus Trump pentru CNN, după dezbatere.

Cookies