Circulație oprită, de azi, la două bariere din nordul Bucureștiului. Sunt anunțate lucrări de reabilitare a trecerilor la nivel cu calea ferată

03 ian. 2023
442 Afișari
Circulație oprită, de azi, la două bariere din nordul Bucureștiului. Sunt anunțate lucrări de reabilitare a trecerilor la nivel cu calea ferată
Circulație oprită, de azi, la două bariere din nordul Bucureștiului. Sunt lucrări de reabilitare a trecerilor la nivel cu calea ferată

CFR anunță că, între 3 și 5 ianuarie 2023, va face  lucrări de reabilitare a trecerilor la nivel cu calea ferată situate pe linia magistrală 800, Bucuresti Nord-Constanța, la km 11+035 (zona Pipera) și la km 13+951 (zona Andronache).

Sunt lucrări pe le va face SRCF București atât în regie proprie, cât și cu firme de specialitate și care impun închiderea liniei și interzicerea totală a circulației auto prin trecerile la nivel respective.

Potrivit anunțului CFR, lucrările la trecerea la nivel din zona Pipera ar fi trebuit să înceapă în această dimineață, la ora 7, moment în care intrau în vigoare și restricțiile. La ora 09:00, muncitorii nu apăruseră încă, mașinile încă circulau.

Circulație oprită la două bariere din București – programul anunțat de CFR

  • Astăzi, 03.01.2022, în intervalul orar 7:00 – 21:00, se vor executa lucrări în zona trecerii la nivel situată la km 11+035, cu închiderea circulației feroviare pe fir II Băneasa – Pantelimon. Pe durata lucrărilor, circulația feroviară se va realiza pe firul I, iar circulația auto va fi interzisă la trecerea la nivel de aici.
  • Mâine, 04.01.2022, în intervalul orar 7:00 – 21:00, se vor face lucrări în zona trecerii la nivel cu calea ferată situată la km 13+951, cu închiderea circulației feroviare fir I Băneasa – Pantelimon (circulația feroviară se va realiza pe firul II) și interzicerea circulației auto pe la bariera de aici.
  • Joi, 05.01.2022, în intervalul orar 7:00 – 21:00, se se vor executa lucrări în zona trecerii la nivel situate la km 13+951, cu închiderea circulației feroviare fir II Băneasa – Pantelimon (circulația feroviară se va realiza pe firul I); de asemenea, se interzice circulația rutieră părin trecerea   la nivel.

Ce repară CFR în zilele în care oprește circulația la bariere

Lucrările de reabilitare a trecerilor la nivel  cu calea ferată presupun refacerea suprastructurii căii, prin înlocuirea traverselor defecte cu traverse de beton noi, refacerea sistemului de drenare a apelor pluviale în zona TN, completarea prismului de balast cu piatra spartă nouă, burajul mecanizat al liniei de cale ferată cu utilaje de cale, pentru remedierea deficientelor de nivel și direcție și montarea dalelor elastice noi.

CFR SA îndeamnă șoferii să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, folosind rute alternative de circulație în intervalul orar aferent desfășurării lucrărilor.

Cookies