Circulaţie îngreunată de zăpadă, în Bucureşti. VEZI ARTERELE PE CARE SE CIRCULĂ GREU

de:
17 dec. 2010
0 Afișari
Circulaţie îngreunată de zăpadă, în Bucureşti. VEZI ARTERELE PE CARE SE CIRCULĂ GREU

Se circulă în condiţii de iarnă de Bucureşti, formându-se aglomeraţii pe arterele principale şi în intersecţii. Aceste aglomeraţii sunt estimate să dureze până în jurul orei 11:00.

Se circulă cu dificultate la această oră în zona centrală, pe Calea 13 Septembrie, Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevadrul Carol, Şoseaua Ştefan cel Mare, Şoseaua Mihai Bravu, Barbu Văcărescu şi Şoseaua Colentina.

Pentru a evita eventualele accidente, Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei solicită conducătorilor auto să reducă viteza de deplasare, să îşi asigure o bună vizibilitate prin curăţarea parbrizului, lunetei şi a geamurilor laterale, să se asigure că ştergătoarelor de parbriz funcţionează corespunzător şi că sistemul de climatizare şi dezaburire este funcţional, să folosească adecvat sistemul de iluminare-semnalizare pentru a vedea şi a putea fi văzuţi în trafic, să păstreze o distanţă suficient de mare faţă de alte maşini pentru a putea opri in condiţii de siguranţă, să echipeze autovehiculul cu pneuri corespunzătoare, să evite frânările şi virajele bruşte şi să utilizeze cu precădere frâna de motor.

De asemenea, pietonilor li se recomandă să circule numai pe trotuare, iar traversarea străzii să o facă prin locurile semnalizate şi marcate corespunzător, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Brigada rutieră atenţionează asupra zonelor închise circulaţiei sau cu trafic deviat:

TRAFIC RUTIER ÎNCHIS :

-Şos. Orhideelor între Calea Giuleşti şi Gara Basarab;

-Str. Berzei,între Str Ştirbei Vodă şi Calea Plevnei – modernizare arteră rutieră;

-Str. Cobălcescu, între Str. Ostaşilor şi Str. Berzei;

-Bd. Dinicu Golescu, între Str. Fluviului şi Şos. Orhideelor-executare lucrări la pasajul denivelat superior Basarab;

-Şos Pipera,între Cal. Floreasca şi Str. Barbu Văcărescu – lucrări de realizare a pasajului denivelat superior Pipera-Barbu Văcărescu.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să respecte indicatoarele montate temporar în zonele menţionate.

LUCRĂRI:

-Bd. Dacia, între Str. Vasile Lascăr şi Str. Icoanei – lucrări de reabilitare la calea de rulare a tramvaielor – sens unic;

-Str. Buzeşti, între P-ţa. Victoriei şi Str.Polizu – modernizare sistem rutier, zona tramvai.

ACCIDENTE:

În ultimele 24 de ore, în Capitală, s-au produs 13 accidente rutiere, în urma cărora 3 persoane au fost rănite grav, iar alte 11 au fost ranite usor.

Cookies