Circulație blocată la metrou. O persoană a căzut pe șine la Piața Unirii | UPDATE

06 oct. 2021
3796 Afișari
Circulație blocată la metrou. O persoană a căzut pe șine la Piața Unirii | UPDATE
Circulație blocată la metrou. O persoană a căzut pe șine la Piața Unirii | UPDATE

Circulația este blocată la metrou, la stația Piața Unirii. O persoană a căzut pe șine, miercuri, 6 octombrie 2021. Este vorba despre o posibilă tentativă de suicid. Revenim cu informații. Informația inițială, pe surse, era despre un incident la stația Piața Sudului, în care o femeie a căzut pe șine.

Circulație blocată la metrou. O persoană a căzut pe șine, la stația de metrou Piața Unirii. Metrorex transmite că este vorba despre o posibilă tentativă de suicid.

UPDATE: Victima este conștientă și cooperează cu medicii.

UPDATE: La ora 9:37, circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale, spune Metrorex.

Circulație blocată la metrou

Circulația este blocată la metrou, miercuri, 6 octombrie 2021. Se pare că o femeie a căzut pe șine, la stația Piața Unirii. În acest moment, victima este scoasă de pe șine, iar la fața locului sunt așteptate autoritățile pentru a stabili cauza incidentului.

În știrea inițială, pe surse, se vorbea despre circulația blocată la stația de metrou Piața Sudului, acolo unde o femeie căzuse pe șine, dar informațiilor oficiale au clarificat situația.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 9:00. Iar situația a fost raportată prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență, 112.

Din această cauză, multe trenuri sunt blocate la stația de metrou Unirii 1, acolo unde victima a căzut pe șine, dar și în stațiile din jurul acesteia.

Recomandăm și: Accident grav în pasajul de la Piața Sudului. Un bolid s-a răsucit de trei ori înainte să se izbească de parapet | FOTO

Metrourile raportează o întârziere de câteva minute.

O persoană a căzut pe șine la Piața Unirii

Metrorex a oferit și un comunicat oficial. Astfel, miercuri, 6 octombrie 2021, la stația de metrou Piața Unirii 1, în jurul orei 09:09, a avut loc o posibilă tentativă de suicid. Circulația trenurilor a fost afectată și se desfășoară cu dificultate.

Între stațiile Timpuri Noi – Eroilor și Eroilor – Petrache Poenaru, circulația trenurilor se desfășoară în sistem pendulă.

A fost respectată procedura pentru aceste situații: a fost solicitată atât intervenția echipajelor SMURD, cât și cea a Poliției de la Metrou.

Recomandăm și: Criză la Metrorex privind salariile. Ministerul Transporturilor anunță o analiză a situaţiei financiare de la metrou

Poliția cercetează acest incident.

„În așteptarea trenului nu staționati dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului.”, transmite Metrorex prin intermediul unui comunicat.

Cookies