Circulația va fi închisă, la noapte, pe o porțiune din Autostrada A0. Se montează portalul pe breteaua de urcare din DN5 pe autostradă

13 apr. 2024
6558 afișări
Circulația va fi închisă, la noapte, pe o porțiune din Autostrada A0. Se montează portalul pe breteaua de urcare din DN5 pe autostradă
Circulația va fi închisă, la noapte, pe o porțiune din Autostrada A0. Se montează portalul pe breteaua de urcare din DN5 pe autostradă. Foto simbol: Inquam Photos/ Bogdan Buda

Circulația va fi închisă, la noapte, pe Autostrada A0, pentru montarea portalului pe breteaua de urcare din DN5 pe autostradă.

Șoferii pot opta pentru un traseu alternativ

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că în noaptea de sâmbătă, 13 aprilie 2024, în intervalul orar 22:00-04:00, circulația rutieră va fi închisă pe Autostrada A0.

Traficul rutier va fi închis pe tronsonul kilometric 75 – 84+300 metri, pentru a se permite montarea portalului pe breteaua de urcare din DN 5 pe autostradă.

Iată anunțul Centrului InfoTrafic:

Ora: 12:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în această noapte, în intervalul orar 22:00 – 04:00, circulația rutieră se închide pe Autostrada A0, pe tronsonul kilometric 75 – 84+300 metri, pentru montarea portalului pe breteaua de urcare din DN 5 pe autostradă.

Șoferii care se deplasează pe direcția București – Jilava – Bragadiru și retur vor avea la dispoziție următorul traseu:

  • DN 5 București – Jilava – DNCB – DN 6 Bragadiru.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu prudență.

O mașină a luat foc, vineri, pe A0

O mașină a luat foc, în mers, vineri, 12 aprilie, pe A0 – Autostrada Bucureștiului, sensul spre Bragadiru.

Din imaginile postate de un martor în grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, se observă cum mașina a ars ca o torță. În zona respectivă s-a format o coloană de fum, iar la fața locului s-au oprit mai mulți șoferi.

La fața locului au venit mai multe echipaje de pompieri, dar și ambulanțe.

Deocamdată nu există informații oficiale despre cauza izbucnirii incendiului și nu știm dacă există persoane rănite.

Citește mai multe AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies