Circulația trenurilor este blocată între Brașov și Predeal. Un copac a căzut peste o locomotivă

de:
24 nov. 2015
0 Afișari
Circulația trenurilor este blocată între Brașov și Predeal. Un copac a căzut peste o locomotivă

Circulația feroviară este oprită între Brașov și Predeal după ce un copac a căzut peste locomotiva unui tren. Accidentul a avut loc la ieşirea dintr-un tunel dintre Predeal spre Braşov. Din fericire, nu sunt victime. Linia de contact este întreruptă. La această oră, muncitorii feroviari lucrează la remedierea defecţiunilor şi înlăturarea copacului de pe calea ferată.

„Până la redeschiderea circulaţiei, trenurile de călători care au trasat graficul de circulaţie pe Valea Prahovei vor staţiona temporar în gările adiacente. La această oră, trenul IR 1745, care circulă în relaţia Bucureşti – Satu Mare, staţionează temporar între Predeal şi Timişu de Sus, iar trenurile IR 1631 (Bucureşti – Braşov), IR 1526 (Sibiu Bucureşti) şi R 3001 (Bucureşti – Braşov) vor aştepta redeschiderea circulaţiei în gările Braşov şi Predeal. Pentru informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, călătorii sunt rugaţi să acceseze pagina de internet a SNTFC CFR Călători sau să sune la numărul de telefon 021/9521”, se precizează într-un comunicat al CFR, citat de realitatea.net. 

„Liniile de contact au fost refăcute. în scurt timp se va relua și circuația trenurilor”, a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR Infrastructură. 

 

Cookies