Circulaţia tramvaielor 41 este întreruptă

de:
01 dec. 2010
1 Afișari
Circulaţia tramvaielor 41 este întreruptă

Un tramvai 41 a rămas blocat pe şine în zona Podului Ciurel, în această dimineaţă la ora 6.15, după ce firele de tensiune au fost acoperite de gheaţă. De la acea oră, traficul tramvaielor de pe linia 41, pe sensul către Piaţa Presei este oprit. „RATB a trimis echipajele să îndepărteze gheaţa depusă pe firul de contact. Circulaţia urmează a fi reluată în curând”, a declarat purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu, pentru B365.ro.

În jurul orei 10.00, două tramvaie de pe linia 41 au reintrat pe traseu, însă şi acestea s-au blocat la scurt timp. Călătorii sunt transportaţi cu autobuzele 641, până la reluarea în condiţii normale de trafic a circulaţiei tramvaielor.

Directorul RATB, Adrian Criţ, a anunţat că va lua măsuri pentru sancţionarea celor care nu şi-au respectat sarcinile de serviciu, în vederea asigurării unei bune circulaţii a tramvaielor de pe linia 41.

Din cauza vremii nefavorabile şi circulaţia troleibuzelor de pe linia 65 şi 97 a fost blocată. „Traficul a fost blocat între orele 7 şi 9, în această dimineaţă, tot din cauza gheţii depuse pe liniile de contact. Troleibuzele au rămas blocate în zona Griviţei-Bucureştii Noi”, a mai precizat reprezentantul RATB.

Cookies