UPDATE: Circulaţia tramvaielor 1 şi 46 a fost blocată, din cauza unui accident rutier cu 3 răniţi

de:
08 dec. 2015
1 afișări
UPDATE: Circulaţia tramvaielor 1 şi 46 a fost blocată, din cauza unui accident rutier cu 3 răniţi

UPDATE:

S-a reluat circulaţia tramvaielor pe Şos. Ştefan cel Mare. Blocarea tramvaielor a durat circa 65 de minute, în intervalul orar 11:15-12:20.

Marţi, la ora 11.13 s-a produs o tamponare între două maşini. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, trei persoane au fost implicate în accident, una dintre ele având răni uşoare.

Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, pe calea de rulare a tramvaielor, între două autoturisme Logan şi Chrysler, în faţa stadionului Dinamo, a declarat, pentru B365.ro, Laura Snae, purtător de cuvânt la Brigada Rutieră a Capitalei.

Potrivit primelor informaţii, şoferul Loganului nu ar fi acordat prioritate de trecere. În Logan erau în total patru persoane, iar în Chrysler se afla doar şoferul.

„Tramvaiele liniilor 1 şi 46 sunt blocate în ambele sensuri pe Şoseaua Ştefan cel Mare, în zona Dinamo, din cauza unei tamponări produse de terţi participanţi la trafic, pe linia de tramvai. De la ora 11:30 am luat decizia modificării traseelor celor doua linii. O parte din vagoanele liniilor 1 si 46 intorc in depoul Victoria, iar o alta parte circula pe un traseu modificat prin Lizeanu, Ziduri Mosi, Bd. Ferdinand, apoi revin la traseul de bază”, a declarat, pentru B365.ro, Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB, care a precizat că nu au fost implicate tramvaie în acest accident.

Cookies