ARHIVA B365

Circulaţia rutieră pe DN1, între Braşov şi Bucureşti, deviată, din cauza numărului mare de maşini

Circulaţia rutieră pe DN 1 între Braşov şi Bucureşti este deviată, luni după-amiază, pe DN 1 A, din cauza numărului mare de maşini, în condiţiile în care mii de turişti care au petrecut weekend-ul la munte revin în Capitală, transmite Mediafax, citat de Realitatea.net.

Centrul Infotrafic al Poliţieio Române anunţă că, luni după-amiază, circulaţia rutieră pe DN 1 dinspre Braşov spre Bucureşti a fost deviată pe DN 1 A, pe ruta Săcele – Cheia – Vălenii de Munte – Ploieşti, din cauza aglomeraţiei.

Traficul pe DN 1 a început să se desfăşoare îngreunat încă de dimineaţă în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, întrucât mii de turişti care au petrecut minivacanţa de Rusalii la munte revin în Capitală. Traficul în zona respectivă este îngreunat şi din cauza condiţiilor meteorologice, la munte plouând abundent.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Prahova, comsiarul şef Ştefan Crivăţ, mai multe echipaje ale Poliţiei acţionează pentru fluidizarea traficului la principalele intersecţii din Azuga, Buşteni, Sinaia şi Comarnic. Oamenii legii le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, întrucât în unele zone carosabilul este acoperit cu apă şi se scurg aluviuni de pe versanţi.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button