Circulația rutieră pe bd. Decebal, ÎNCHISĂ începând de miercuri, 19 iunie până la toamnă

de:
19 iun. 2019
0 Afișari
Circulația rutieră pe bd. Decebal, ÎNCHISĂ începând de miercuri, 19 iunie până la toamnă

Primăria Sectorului 3 anunţă că va închide, începând de miercuri, 19 iunie până în data de 15 septembrie, circulația rutieră pe bulevardul Decebal, respectiv pe tronsonul cuprins între strada Dristorului și Piața Hurmuzachi (fostă Piața Muncii).

În prezent, Primăria Sectorului 3 desfășoară lucrări de amenajare a unei parcări subterane ce va avea lungimea de aproximativ 550 de metri și lățimea de aproximativ 17,50 metri, exceptând zonele de rampe și de scări, unde lățimea crește corespunzător.

Prin derularea și implementarea proiectului „Creșterea capacității de staționare și mobilitate a parcului auto în zona Bulevardului Decebal, respectiv construirea unui parcaj subteran cu două niveluri pe tronsonul cuprins între strada Dristorului și Piața Hurmuzachi” se vor amenaja 718 locuri de parcare, dintre care 30 destinate persoanelor cu dizabilități și șase pentru motociclete.

Lucrările la parcarea subterană au început în data de 20 martie 2019, iar în paralel se execută lucrări de deviere a rețelelor de utilități ce afectează amplasamentul, precum și lucrări de realizare a incintei exterioare a parcării.

Primăria Sectorului 3 face eforturi considerabile pentru ca lucrările să se desfășoare cât mai rapid și cât mai eficient, în așa fel încât să se reducă la maximum disconfortul creat atât rezidenților, cât și operatorilor economici din zonă.

Cookies