Circulaţia pe zeci de drumuri din ţară, îngreunată din cauza ceţii

de:
20 dec. 2013
0 Afișari
Circulaţia pe zeci de drumuri din ţară, îngreunată din cauza ceţii

De asemenea, pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti , A2 Bucureşti – Constanţa şi A3 Bucureşti – Ploieşti ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.

Poliţia recomandă şoferilor ca înainte să plece la drum să se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă şi situaţia meteorologică prognozată.

„În timpul deplasării, cei de la volan trebuie să manifeste prudenţă, să reducă viteza de deplasare în zonele cu carosabil alunecos, vizibilitate redusă, precum şi în apropierea trecerilor pentru pietoni. De asemenea, este necesar să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculele dinainte, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, să nu frâneze sau să vireze brusc şi să utilizeze, cu precădere, frâna de motor”, transmite Centul Infotrafic.

Sâmbătă, 21 decembrie 2013 , în intervalul orar 16.00 – 20.00 , miercuri, 1 şi duminică, 5 ianuarie 2014 , între orele 12.00 şi 20.00 autorităţile din Republica Bulgaria vor restricţiona circulaţia autovehiculelor destinate transportului rutier de mărfuri cu masa totală maximă autorizată mai mare de10 tone, pe DN1-5, între localităţile Ruse şi Veliko Târnovo.

Cookies