Circulația pe Calea Victoriei a fost reluată. Marți seara, o conductă s-a spart și a inundat o porțiune de drum

19 iul. 2023
139 Afișari
Circulația pe Calea Victoriei a fost reluată. Marți seara, o conductă s-a spart și a inundat o porțiune de drum
Circulația pe Calea Victoriei a fost reluată. Marți seara, o conductă s-a spart și a inundat o porțiune de drum | Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov

Traficul rutier pe Calea Victoriei a fost reluat. Primăria Capitalei a transmis că angajații Apa Nova au remediat avaria survenită la rețeaua de distribuție a apei potabile.

Avaria de pe Calea Victoriei a fost remediată

Primăria Municipiului București a anunțat că avaria de pe Calea Victoriei, la nr. 27, avaria a fost remediată, a transmis Agerpres. Cu toate acestea, în continuare este restricționat accesul pietonilor și bicicliștilor.

Acestea sunt informațiile oferite de PMB:

În jurul orei 3.30, lucrătorii Apa Nova au remediat avaria survenită la reţeaua de distribuţie a apei potabile, iar traficul rutier pe Calea Victoriei a fost reluat la orele 3.40, cu menţiunea că în Calea Victoriei nr. 27 a rămas balizată zona pistei destinată bicicliştilor şi trotuarul, fiind restricţionat accesul acestora.

O conductă de apă s-a spart pe Calea Victoriei, marți seara

Marți seară, un incident grav s-a produs la intersecția dintre străzile Calea Victoriei și Regina Elisabeta. O conductă de apă s-a spart sub șosea, asfaltul s-a umflat și apoi s-a surpat. O porțiune mare din drum a fost inundată.

Drumul s-a denivelat din cauza apei și în scurt timp, zeci de metri de șosea s-au umplut cu apă, a transmis un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”.

Traficul rutier a fost restricţionat pe segmentul de drum de la intersecţia cu Strada Dem I Dobrescu până la Bulevardul Regina Elisabeta, din cauza avariei la o conductă Apa Nova.

Poliţiştii locali au restricţionat traficul pentru a facilita intervenţia lucrătorilor Apa Nova în vederea remedierii avariei.

Din cauza acestui incident, STB a anunțat aseară că, în jurul orei 19:30, autobuzele de pe linia 361 au circulat deviat din cauza conductei sparte și a unei surpări pe Calea Victoriei:

Autobuzele liniei 361 circula deviat, din cauza unei conducte sparte si a unei surpari in carosabil pe Calea Victoriei, la nr. 27.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies