Circulația mijloacelor în comun de pe o linie STB de troleibuz din Bucureștii Noi, pe traseul de bază, în zilele de weekend

06 aug. 2022
490 afișări
Circulația mijloacelor în comun de pe o linie STB de troleibuz din Bucureștii Noi, pe traseul de bază, în zilele de weekend

Societatea de transport București (STB) anunță că o linie de troleibuz va funcționa pe traseul de bază în zilele de weekend din perioada 06.08.2022 – 04.09.2022.

Este vorba de linia 97 care circulă pe Bd. Bucureștii Noi, și care era afectată de evenimentele care închid străzile rutiere și le transformă în pietonale.

STB: Linia 97 va funcționa pe traseul de bază și în zilele de weekend

Având în vedere anularea evenimentelor culturale care urmau să se desfășoare în cadrul proiectului „Străzi deschise – București, Promenadă Urbană” pe Bd. Bucureștii Noi și, implicit, anularea restricțiilor de circulație instituite pe această arteră, pe tronsonul cuprins ȋntre Str. Jimbolia și Str. Subcetate, linia de troleibuz 97 va funcționa pe traseul de bază și în zilele de weekend din perioada 13.08.2022 – 04.09.2022, precizează comania de transport a Bucureștiului.

Totodată, linia navetă de autobuz 697, care a asigurat preluarea călătorilor de pe Bd. Bucureștii Noi în perioada desfășurării evenimentelor, va fi suspendată.

Îți mai recomandăm și:

Cookies