Circulația metrourilor se desfășoară cu dificultate sâmbătă dimineața UPDATE

22 mai 2021
150 afișări
Circulația metrourilor se desfășoară cu dificultate sâmbătă dimineața UPDATE

Circulația metrourilor se desfășoară cu dificultate sâmbătă dimineața, anunță Metrorex într-o informare. Cauza ar fi o serie de defecțiuni tehnice la un tren de metrou.

UPDATE:

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 a fost reluată în condiţii normale sâmbătă, începând cu ora 9:55, informează Metrorex.

Din cauza unei probleme tehnice apărute la un tren, circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în sistem pendulă, de la ora 8:32, între staţiile Petrache Poenaru – Eroilor 1, linia 1 şi staţiile Crângaşi – Petrache Poenaru, linia 1.

Știre inițială:

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 se desfăşoară cu dificultate sâmbătă dimineaţa din cauza unei probleme tehnice apărute la un tren, între staţiile Petrache Poenaru şi Crângaşi, linia 2, informează Metrorex.

Traficul se efectuează în sistem pendulă

Pentru continuarea călătoriilor şi fluidizarea traficului, circulaţia trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între staţiile Petrache Poenaru – Eroilor 1, linia 1 şi staţiile Crângaşi – Petrache Poenaru, linia 1.

„Călătorii sunt informaţi despre reorganizarea circulaţiei prin instalaţiile de sonorizare de la nivelul vestibulelor si peroanelor staţiilor de metrou”, precizează Metrorex.

Cookies