Circulaţia închisă pe DN1, A1, A2 şi pe Centura Capitalei. Rută ocolitoare pe DN1

de:
25 ian. 2012
0 Afișari
Circulaţia închisă pe DN1, A1, A2 şi pe Centura Capitalei. Rută ocolitoare pe DN1

Update 14:30 – Pe DN1 s-a dat drumul la trafic, dar se circulă cu foarte mare greutate.

Ora 08:59 – Conform centrului Infotrafic, accesul către A1 şi A2 este restricţionat, ca şi accesul către DN1 şi DN1 A, de către poliţişti care deviază traficul rutier. DN3 este şi el oprit, dar şi DN4.

Pe Șos. Berceni traficul e restricţionat, urmând să se reia dacă condiţiile meteo vor fi mai favorabile.

S-a închis DN1 Otopeni – Tâncăbeşti şi DN1A Bucureşti – Buftea – Ploieşti în zona Cocani.

În judeţul Ilfov sunt probleme pe DN Centura Bucureşti, traficul fiind întrerupt în mai multe puncte;

Trafic aglomerat pe 13 septembrie şi Șos. Mihai Bravu.

Autorităţile cer şoferilor să renunţe la drumurile în afara oraşului, pe cât posibil, iar în caz contrar, să îşi ia toate măsurile de precauţie pentru zăpadă şi viscol.

Având în vedere că până mâine la ora 18:00 este în vigoare o avertizare emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, referitoare la ninsori abundente şi viscol, le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu este absolut necesar. În cazul în care călătoria nu poate fi amânată, îi sfătuim pe şoferi să-şi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.). De asemenea, trebuie luată în calcul şi posibilitatea întreruperii circulaţiei pe unele drumuri, iar în acest caz din autovehicul nu trebuie să lipsească haine groase, pături, alimente, apă şi unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto.

Cookies