ARHIVA B365

CIRCULAȚIE ÎNTRERUPTĂ LA METROU, pe un sens. O conductă de apă s-a fisurat. GALERIE FOTO

Conform ISU, la o distanță de 400 m de peron au ars 200 metri liniari de izolatori electrici de la a treia șina. S-a degajat abur și fum la nivelul peronului. 

Peste 30 de pompieri au acționat pentru evacuarea în siguranță a călătorilor aflați în garnitura de metrou la nivelul peronului și îndrumarea acestora spre căile de evacuare exterioare, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. 

Echipajele mixte de salvatori ai I.S.U. București-Ilfov și ai companiei Metrorex au pătruns în galeria subterană pentru identificarea locului de izbucnire a incendiului și stingerea acestuia. Focarul a fost identificat la aproximativ 400 de metri față de peron, pe sensul către stația Piața Unirii. Incendiul s-a manifestat la izolatorii electrici de la nivelul șinei, pe o distanță de 200 metri liniari și a fost lichidat utilizând stingătoarele.

Ca măsură suplimentară de siguranță pentru cetățeni, comandantul intervenției a solicitat ca garniturile de metrou de pe celălalt sens de deplasare să nu mai oprească în această stație, până la evacuarea fumului și încheierea intervenție

 
 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button