Circul Globus a câştigat bronzul la Festivalul de la Monte Carlo

de:
25 ian. 2011
4 Afișari
Circul Globus a câştigat bronzul la Festivalul de la Monte Carlo

Pentru trupa de fete ALMA’S a Circului Globus, castigarea bronzului la Festivalul International de Arta a Circului de la Monte Carlo reprezinta o recunoastere a faptului ca de cativa ani buni institutia Circ&Variete Globus face parte din elita mondiala a circului, arată comunicatul din partea Circului.

Cele 23 de acrobate ale Circ& Variete Globus au demonstrat inca o data ca adevaratii ambasadori ai Romaniei sunt sportivii precum si artistii. Succesul obtinut de acrobatele trupei ALMA’S este cu atat mai meritat, cu cat nivelul tehnic al celorlalte trupe de circ din Italia, China, Canada, SUA, Rusia, Germania, Franta, Republica Ceha, Brazilia, Kazakhstan, a fost extrem de ridicat.

Pe langa clovnul de bronz ALMA’S a mai primit doua premii speciale din partea Asociatiei Europene a Circului si din partea  Televiziunii Nationale din Monte Carlo. Traditia face ca de 35 de ani incoace, in Principatul Monaco sa se desfasoare cel mai important festival din lumea circului. Excelenta Sa, regretatul Print Rainier de Monaco, fondatorul acestui eveniment, a reusit sa redefineasca spectacolul de circ, distantandu-l pentru totdeauna de impresiile peiorative, de imaginea de balci asociat doar cu praful, rumegusul si mirosul de animale. A aratat tuturor ca spectacolul de circ este o arta si l-a transformat intr-un festival care, prin valoarea lui, poate rivaliza cu decernarea premiilor Oscar.

Cookies