Circ cu Vadim, la evacuare

de:
04 ian. 2011
0 Afișari
Circ cu Vadim, la evacuare

Corneliu Vadim Tudor acuză un ordin politic de evacuare din partea preşedintelui Traian Băsescu, pe care l-a făcut „vagabond şi golan”. La începutul lunii martie, Regia Protocolului de Stat a notificat PRM că sediul formaţiunii urmează să fie retrocedat proprietarului, fiul arhitectului Gheorghe Caranfil. Atribuirea unui nou sediu va fi luată în considerare numai după ce PRM îşi va achita debitele, preciza, atunci, RAPPS.

Europarlamentarul Vadim Tudor a jignit-o şi a stropit-o cu apă pe doamna executor venită la sediul PRM pentru a elibera clădirea: „hoaţo! infractoareo! Folosiţi poliţia la furat!” a strigat liderul PRM.

„Marţi, 4 decembrie, ora 8:00, Partidul România Mare este pentru a treia oară ameninţat cu evacuarea din sediul situat în Str. Emile Zola, nr. 2. Acelaşi imobil este folosit şi de alte trei entităţi: biroul de europarlamentar al domnului dr. Corneliu Vadim Tudor, Fundaţia România Mare şi Editura Speranţa, pentru care nu există cerere de evacuare”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de către biroul de presă al PRM, citat de NewsIn.

Peremiştii susţin că evacuarea este ilegală, în lipsa unui ordin prezidenţial şi în condiţiile în care somaţia de evacuare a fost atacată în instanţă de PRM. „Executorul judecătoresc, care a fost schimbat la cererea avocatului lui Georges Caranfil, a anunţat pentru mâine atât Poliţia, cât şi ecarisajul”, se mai spune în comunicatul citat.

Cookies