Ciprian Ciucu vrea să preia peste 70 de artere din Sectorul 6 pentru a le reabilita şi moderniza

19 iun. 2021
207 Afișari
Ciprian Ciucu vrea să preia peste 70 de artere din Sectorul 6 pentru a le reabilita şi moderniza

Ciprian Ciucu vrea să preia peste 70 de artere din Sectorul 6 pentru a le reabilita şi moderniza, punând în acest sens în dezbatere publică un proiect de hotărâre.

Ciprian Ciucu vrea să preia peste 70 de artere din Sectorul 6 pentru a le reabilita şi moderniza. Prin proiectul de hotărâre se cere Consiliului General al Municipiului Bucureşti transmiterea arterelor în administrarea Consiliului Local Sector 6.

Conform referatului de aprobare, pentru asigurarea obiectivelor esenţiale pentru comunitate constând în reabilitarea infrastructurii de bază, furnizarea de servicii publice continue şi de calitate către populaţie, asigurarea confortului urban, respectarea standardelor europene privind conservarea şi protecţia mediului înconjurător, precum şi pentru o mai bună şi continuă înfrumuseţare a Sectorului 6, se impune derularea de lucrări de întreţinere/reabilitare şi modernizare a arterelor de circulaţie.

Prin acest proiect de hotărâre, Consiliului Local al Sectorului 6 va putea implementa sistematizarea rutieră cu sensuri unice pentru fluidizarea traficului rutier în sector şi crearea de noi parcaje de reşedinţă, va putea planifica şi efectua intervenţiile necesare asupra arterelor de circulaţie în această zonă administrativ-teritorială, mai relevă sursa citată.

Cookies