Ciprian Ciucu vrea să amenajeze o promenadă pe un teren din faţa Stadionului Ghencea

30 mart. 2021
237 Afișari
Ciprian Ciucu vrea să amenajeze o promenadă pe un teren din faţa Stadionului Ghencea

Consiliul Local Sector 6 va cere Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) să-i transmită în administrare un teren din faţa Stadionului Ghencea pentru a amenaja o promenadă, un proiect de hotărâre în acest sens fiind adoptat de consilierii locali în şedinţa de marţi.

„Cerem PMB să ne dea terenul din faţa Stadionului Steaua pentru amenajări. Stadionul este gata, mâine va fi recepţionat, nu-l putem lăsa fără o promenadă amenajată decent”, a scris primarul Ciprian Ciucu, marţi, pe Facebook.

De asemenea, Consiliul Local a adoptat un proiect prin care împuterniceşte Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 să ducă la îndeplinire prevederile Protocolului de colaborare privind realizarea proiectului „Regenerare urbană şi amenajare zonă de promenadă pe terenul adiacent Gării Cotroceni, zona Pasaj Lujerului şi terenul aferent liniilor ferate” încheiat între CFR şi Sectorul 6.

„Vom face o cale de acces pietonală la intersecţia de la Lujerului, pe sub bd. Iuliu Maniu, cu acces în Cora şi spre Plaza România pentru a mai elimina din timpul petrecut în trafic, la semafoare. În acest sens vom amenaja şi face lucrări un pasajul CFR deja existent”, a scris Ciprian Ciucu pe reţeaua de socializare.

Cookies