LA MINE-N CARTIER

Ciprian Ciucu va juca azi baschet cu Virgil Stănescu și fotbal cu Bogdan Stelea și Sorin Ghionea în curtea unui liceu din Sectorul 6

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat că astăzi va juca baschet și fotbal în curtea unui liceu cu trei foști mari sportivi.

Este vorba despre baschetbalistul Virgil Stănescu și fotbaliștii Bogdan Stelea și Sorin Ghionea.

Astfel, sâmbătă, 22 mai 2021, în curtea Liceului Teoretic “Tudor Vladimirescu, pe terenul de sport recent instalat, va avea loc meciul demonstrativ de baschet, în formula 3×3, disputat de echipele: Ciprian Ciucu & Friends, Virgil Stănescu & Friends și reprezentanții Cluburilor Steaua CSM EximBank și Rapid București.

Virgil Stănescu este fost jucător de baschet, căpitan al echipei naționale și de cinci ori desemnat cel mai bun jucător al României.

La acțiune vor participa și renumitul portar al Echipei Naționale de Fotbal, Bogdan Stelea, dar și fostul fotbalist de la Steaua Sorin Ghionea, care va fi prezent cu o grupă de juniori de la propria școală de fotbal din Sectorul 6.

”Calitatea vieții este foarte mult despre cum îți petreci timpul liber aproape de casă. După ce am deschis curțile școlilor din Sectorul 6 vom investi serios în baza sportivă și le vom amenaja curțile din punct de vedere peisagistic pentru ca dvs. să vă simțiți bine aproape de casă! Dar nu e suficient. Trebuie să se știe! Și de aceea, pentru a atrage, pentru a populariza faptul că școlile sunt deschise (nu mulți știu), mâine vom organiza meciuri demonstrative de baschet și de fotbal cu sportivi de renume”, a postat vineri, pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Primarul merge duminică la șah

”Duminică, 23 mai 2021, în curtea Liceului Tehnologic “Sf. Antim Ivireanu” (Str. Poiana Muntelui nr. 1)  împreună cu actorul Mihai Călin, voi participa la un simultan de șah și la o demonstrație de Go. Îi vor fi alături Gigi Grigore, președintele Clubului Sportiv ALCOR – Șah, și Marius Ion, antrenorul de Go ACS Hikaru București, împreună cu elevii lor”, a mai spus acesta.

Evenimentele au loc în contextul deschiderii curților școlilor pentru toți membrii comunității din sector, care din data de 1 mai au acces liber pe terenurile de sport în aer liber și în spațiile de recreere din curțile unităților de învățământ preuniversitar de stat, după terminarea orelor de curs.

”Pentru că suntem încă în pandemie accesul va fi semi-public, de aceea nu anunțăm orele. Nu dăm pe nimeni afară, dar nici nu chemăm lumea. Data viitoare, după ce terminăm cu vaccinarea vom fi cu toții împreună”, a mai spus primarul.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button