Ciprian Ciucu trimite săgeți către CGMB și cere implementarea unei taxe importante: Nu o să avem niciodată bani

25 ian. 2021
187 Afișari
Ciprian Ciucu trimite săgeți către CGMB și cere implementarea unei taxe importante: Nu o să avem niciodată bani

Ciprian Ciucu cere introducerea unei taxe de parcare în Capitală. Consiliul General al Municipiului Bucureşti trebuie să facă ceea ce este corect, să nu mai continue populismul ultimilor 30 de ani şi să adopte o taxă de parcare care să permită construcţia de parcări, a transmis primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, transmițând, parcă, săgeți către Nicușor Dan în special.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, cere introducerea unei taxe de parcare astfel încât să se strângă banii necesari pentru construcția de parcări.

Ciprian Ciucu cere o taxă de parcare în bucurești

„Mulţi cer politici tolerante faţă de maşinile abandonate pe spaţiul public sau parcate aiurea, inclusiv pe spaţiul verde. Pe principiul, „mai întâi să facem parcări”. Sunt de acord cu ideea să facem parcări, dar la circa 12 euro/an locul de parcare, nu o să avem niciodată bani pentru parcări pe verticală sau smartparking. Iar la orizontală nu mai este spaţiu.

Doar dacă luăm din spaţiul verde, ceea ce nu vrem! Consiliul General al Municipiului trebuie să facă ceea ce este corect, să nu mai continue populismul ultimilor 30 de ani şi să adopte o taxă de parcare care să ne permită să construim parcări!”, a scris edilul, pe pagina sa de Facebook.

În opinia sa, ceea ce se poate face „fără bani mulţi şi repede” este eliberarea spaţiului public de maşinile abandonate acolo.

„Şi vom face asta. Apoi, trebuie să avem politici de toleranţă zero faţă de nepăsare/nesimţire. Nu sunt adeptul politicilor de toleranţă zero în orice context, dar atunci când parchezi cu bună ştiinţă pe noroi îl duci pe trotuar, stradă şi în plămânii noştri, atunci plăteşti! În Tokyo (şi în Londra, dar nu ştiu sigur), nu-ţi poţi cumpăra maşină dacă nu faci dovada locului de parcare. Trebuie să investim în transportul în comun şi în cel alternativ, altfel vom continua să suferim”, conchide Ciucu.

Cookies