ȘTIRI

Ciprian Ciucu se pune pe treabă în Sectorul 6. Vrea să reabiliteze o secţiune din bulevardul Timişoara, dar are nevoie de acordul PMB

Primarul Ciprian Ciucu propune demersuri pentru reabilitarea unei secţiuni din bulevardul Timişoara şi amenajarea unei parcări pe un teren din Drumul Taberei, două proiecte de hotărâre pe această temă regăsindu-se pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local de joi.

Potrivit unuia dintre proiectele de hotărâre, se solicită Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) transmiterea în administrarea Sectorului 6 a unei secţiuni din bulevardul Timişoara cuprinsă între limita de vest a acestei artere şi intersecţia cu Valea Cascadelor, în vederea reabilitării structurale, funcţionale şi estetice a acesteia.

Ce prevede raportul  de specialitate

Conform raportului de specialitate al proiectului, traficul intens generat de transportul de mărfuri şi persoane a afectat în mare măsură sistemul rutier aferent bulevardului Timişoara, în special pe secţiunea ce va fi reabilitată.

Un al doilea proiect de hotărâre prevede că se cere CGMB transmiterea în administrarea Consiliului Local al Sectorului 6 a unui teren situat în Drumul Taberei nr. 78A, pentru amenajarea unei parcări.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului de hotărâre, întrucât parcările din zonele urbane aglomerate reprezintă elemente esenţiale în rutina zilnică a comunităţii, procesul de realizare şi gestionare a sistemului de parcări la nivelul sectorului 6 este parte integrantă a unui amplu plan de mobilitate urbană durabilă care presupune, ca obiectiv prioritar, amenajarea unor noi parcări moderne, care să răspundă solicitărilor venite din partea locuitorilor sectorului 6 şi nu numai.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button