Ciprian Ciucu nu mai este președintele PNL București. Primarul spune că a demisionat ca să aibă mai mult timp pentru primărie

01 mart. 2023
140 Afișari
Ciprian Ciucu nu mai este președintele PNL București. Primarul spune că a demisionat ca să aibă mai mult timp pentru primărie
Ciprian Ciucu nu mai este președintele PNL București. Primarul spune că a demisionat ca să aibă mai mult timp pentru primărie | Sursă foto: Agerpres

Primarul din Sectorul 6, Ciprian Ciucu, a anunțat marți, 28 februarie 2023, că a demisionat din funcția de conducere pe care o avea în cadrul PNL București (Partidului Național Liberal). Anunțul a fost făcut printr-o postare pe Facebook.

Ciprian Ciucu a demisionat din funcția de președinte al PNL București

Primarul Ciprian Ciucu a anunțat că nu va mai ocupa funcția de președinte al PNL București. Motivul pentru care acesta a demisionat din funcția ocupată este lipsa timpului, după cum a declarat edilul Sectorului 6.

Acesta a mai declarat că dorește să își concentreze timpul asupra sectorului pe care îl administrează. Iată mesajul transmis de Ciprian Ciucu:

Mi-am depus astăzi demisia din funcția de președinte al organizației PNL București. Unicul motiv pentru care am luat această decizie este timpul. În acest context, Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine iar eu am nevoie de timp pentru a mă ocupa de numeroasele proiecte pe care le-am început. Unele sunt deja finalizate, așa cum știți, iar altele sunt în derulare.

Pentru a le vedea devenite realitate este nevoie ca tot timpul și energia mea să le dedic oamenilor din Sectorul 6. Le urez succes colegilor din organizația PNL București, colegilor din Consiliul General și le spun că toate proiectele noastre pot fi duse la îndeplinire cu dedicare și seriozitate. De astăzi înainte pentru mine va fi și mai multă administrație, dar și mai puțină politică

Te-ar mai putea interesa și: 

Răspunsul transmis de PNL

Partidul Național Liberal a transmis că înțelege decizia luată de Ciprian Ciucu și nevoia acestuia de a se concentra asupra poziției de primar pe care o ocupă. De asemenea, PNL a anunțat că până la alegerea unui alt președinte vă fi numit un interimar, conform HotNews.ro.

Președintele interimar urmează să fie numit în următoarea ședință de Birou Politic Național, care va avea loc la începutul acestei luni.

Ii mulțumim pentru întreaga activitate la conducerea PNL București și pentru deschiderea și dialogul susținut cu conducerea partidului, a mai transmis PNL.

Ciprian Ciucu a ocupat poziția de președinte al PNL București din data de 24 iulie 2021. Acesta a câștigat în defavoarea Violetei Alexandru, care a părăsit ulterior organizația.

Cookies