Ciprian Ciucu le cere bucureștenilor care vin la West Side Christmas Market să lase mașinile acasă. „Avem toleranță zero pentru parcatul pe spațiul verde”

28 nov. 2022
1483 afișări
Ciprian Ciucu le cere bucureștenilor care vin la West Side Christmas Market să lase mașinile acasă. „Avem toleranță zero pentru parcatul pe spațiul verde”
Ciprian Ciucu le cere bucureștenilor care vin la West Side Christmas Market să lase mașinile acasă. „Avem toleranță zero pentru parcatul pe spațiul verde” | Sursă foto: Facebook-Ciprian Ciucu

Pentru că mulți oameni vor să ia parte la West Side Christmas Market, iar locurile de parcare de lângă parc sunt limitate, Ciprian Ciucu le-a transmis bucureștenilor rugămintea de a lăsa mașinile acasă.

Târgul de Crăciun din Sectorul 6 a fost printre cele mai așteptate evenimente de weekendul trecut. Astfel că, peste 100.000 de oameni au fost prezenți în Parcul Drumul Taberei.

Ciprian Ciucu: Dacă veniți la West Side Christmas Market, lăsați mașinile acasă

Primarul sectorului 6 le-a transmis bucureștenilor că pentru a evita situațiile neplăcute, atunci când vin să viziteze târgul din Parcul Drumul Taberei, este indicat să nu vină cu mașinile.

În zona respectivă nu există foarte multe locuri de parcare, iar persoanele ce vor încălca regulile vor fi sancționate de către polițiștii locali.

În Sectorul 6, nu se parchează pe spațiul verde! Este important de știut pentru cei care locuiesc în alte zone ale Capitalei și chiar în alte județe și vin la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei, a transmis Primăria Sectorului 6.

În zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, târgul va fi deschis între orele 12:00 – 23:00. Accesul oamenilor este gratuit.

„Avem toleranță zero”

Polițiștii locali vor supraveghea zona respectivă și vor sancționa toți șoferii care parchează mașinile în locuri nepermise sau pe spațiile verzi.

Sancțiunile sunt cuprinse între 1.000 și 2.500 de lei, în funcție de masa autovehiculului. Acestea au fost date chiar din primele trei zile ale evenimentului. Iată câteva dintre locurile unde bucureștenii au lăsat mașinile:

  • Pe spațiul verde,
  • Pe carosabil,
  • Pe trecerile de pietoni,
  • Pe trotuare,
  • În stațiile STB.

Cei care aleg să vină cu mașina personală trebuie să știe că, dincolo de faptul că vor aglomera zona, vor pierde mai mult timp în trafic și vor avea mai puține ore la dispoziție pentru a le petrece la târg, transmite Ciprian Ciucu.

Oamenii pot ajunge la Parcul Drumul Taberei cu:

  • Metroul – are stație la parc,
  • Tramvaiul 41 – are stație la parc,
  • Cu autobuzele și troleibuzele.

Locurile de parcare din zona respectivă sunt limitate, iar cele rezidențiale sunt atribuite, a mai anunțat Primarul Sectorului 6.

Cookies