Ciprian Ciucu, despre West Side Christmas Market: „A fost cel mai fain eveniment din istoria Sectorului 6!”. Peste 1 milion de oameni au vizitat târgul de Crăciun din Drumul Taberei

28 dec. 2022
532 Afișari
Ciprian Ciucu, despre West Side Christmas Market: „A fost cel mai fain eveniment din istoria Sectorului 6!”. Peste 1 milion de oameni au vizitat târgul de Crăciun din Drumul Taberei
Ciprian Ciucu, despre West Side Christmas Market: „A fost cel mai fain eveniment din istoria Sectorului 6!”. Peste 1 milion de oameni au vizitat târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Sursa foto: Primăria Sectorului 6

Târgul de Crăciun din Sectorul 6 a ajuns la final, marți, 27 decembrie. Vreme de 33 de zile, West Side Christmas Market din Drumul Taberei a găzduit peste 1 milion de vizitatori. „A fost cel mai fain eveniment din istoria Sectorului 6!”, spune primarul Ciprian Ciucu.

Bilanțul final pentru West Side Christmas Market din Sectorul 6

„West Side Christmas Market” și-a închis porțile, după 33 de zile. Târgul de Crăciun din Sectorul 6 a fost organizat de UNTOLD Universe, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6. Peste 1 milion de persoane s-au decis să-l viziteze și s-au plimbat prin Parcul Drumul Taberei.

„Târgul de Crăciun din Sectorul 6 a fost principala atracție din Capitală. Sosiți din tot orașul, dar și din alte zone ale țării, vizitatorii s-au bucurat de concerte, de atracțiile puse la dispoziție, de luminițe, dar și de bucatele delicioase”, transmite Primăria Sectorului 6.

PS6 transmite că, potrivit unui sondaj realizat pe site-ul observatornews.ro, „West Side Christmas Market” a fost ales cel mai frumos târg de Crăciun din România, din anul 2022. Sondajul a fost realizat având la bază peste 10.000 de voturi ale românilor din întreaga țară. Concursul a inclus cele mai căutate târguri de Crăciun din acest an, organizate în București, Sibiu, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj.

Ciprian Ciucu: „Cel mai fain eveniment din istoria Sectorului 6!”

„Să vezi atât de multă lume fericită, copii cu zâmbetele până la urechi, îți umple sufletul. A avut de toate, a fost la înălțime, 33 de zile minunate! A fost cel mai fain eveniment din istoria Sectorului 6! Toți oamenii care au muncit pentru ca totul să iasă bine merită aprecierea noastră. Sunt profesioniști. Sărbători fericite!”, a declarat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Care au fost principalele atracții

În perioada 25 noiembrie – 27 decembrie 2022, concertele, focurile impresionante de artificii, roata panoramică cu peste un milion de luminițe, caruselul magic, patinoarul și cea mai mare perdea decorativă de lumini din România au fost doar câteva dintre principalele atracții ale târgului de Crăciun din Sectorul 6.

O perdea spectaculoasă de lumini, care a îmbrăcat podul suspendat din Parcul Drumul Taberei, a fost una dintre surprizele pregătite de organizatori. Aceasta a fost cea mai mare perdea decorativă din România, de până acum. A avut o lungime de peste 100 de metri și a fost suspendată la o înălțime de până la 50 de metri.

Pentru realizarea ei, organizatorii au lucrat cu o companie internațională care operează astfel de instalații în locații emblematice din lume, printre care și Rockefeller Center din New York.

Peste 1 milion de oameni, sosiți atât din București, cât și din țară, au vizitat parcul tematic de iarnă. Sursa foto: Primăria Sectorului 6
Peste 1 milion de oameni, sosiți atât din București, cât și din țară, au vizitat parcul tematic de iarnă. Sursa foto: Primăria Sectorului 6
Cookies