ÎN BUCUREȘTI

Ciprian Ciucu are direct prin lege și funcția de agent constatator! Primarul sectorului 6 își ia chitanțierul și va tăia amenzi de unul singur

Primarul Ciprian Ciucu a explicat, într-o postare pe Facebook, că are, direct prin lege, și funcția de agent constatator în calitate de edil Administratorul sectorului 6 a anunțat că își ia chitanțierul și va tăia amenzi de unul singur atunci când descoperă nereguli.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunță că vrea să-i sancționeze pe cei care încalcă legea. Legea îmi permite să fac așa ceva, o să umblu cu chitanțierul după mine, a precizat primarul.

Ciprian Ciucu a făcut anunțul pe Facebook

„Știați că primarul are direct prin lege funcția de agent constatator? Nu glumesc, este vorba de legea contravențiilor”, a anunțat primarul Sectorului 6 pe rețeaua de socializare.

Idee venită în timpul unei plimbări de vineri seară

Edilul șef a explicat că ideea i-a venit în timpul unei plimbări.

„E vineri seara și îmi fac de lucru pentru că ziua e prea scurtă, iar săptămâna are doar 7 zile. Altfel, la mulți ani polițiștilor locali, astăzi este ziua lor! P.S. Dacă e nevoie o sa umblu și cu chitantierul după mine”, a precizat primarul Ciucu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button