Ciprian Ciucu apelează la „mica publicitate” și anunță angajări la Poliția Locală Sector 6: Te vrem!

23 mart. 2023
618 Afișari
Ciprian Ciucu apelează la „mica publicitate” și anunță angajări la Poliția Locală Sector 6: Te vrem!
Ciprian Ciucu apelează la „mica publicitate” și anunță angajări la Poliția Locală Sector 6: Te vrem!. Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu

Primăria Sectorului 6 a scos la concurs 20 de posturi pentru Poliția Locală Sector 6, însă au fost foarte puține persoane interesate.

Primarul Ciprian Ciucu e nemulțumit de numărul mic de persoane înscrise în concurs și a postat un nou anunț pe Facebook în care îndeamnă cetățenii să își depună dosarele.

Termenul de depunere a dosarelor este 28 martie

Ciprian Ciucu a spus pe pagina sa de Facebook că se caută polițiști locali pentru Poliția Sectorului 6.

Primarul a observat că față de celălalt concurs de angajare pentru Poliția Sectorului 6, numărul persoanelor interesate a scăzut.

Data trecută când s-au căutat polițiști locali, s-au înscris 80 de candidați pe 14 posturi. Acum, au fost scoase alte 20 de posturi, însă sunt mult mai puține înscrieri.

Termenul de depunere al dosarelor este săptămâna viitoare, pe 28 martie.

Căutăm polițiști locali cu simțul răspunderii. Te vrem!
A funcționat. Data trecută când am anunțat pe Facebook că se fac angajări la Poliţia Locală Sector 6 am avut o bază bună de selecție, am avut 80 de candidați pe 14 posturi.
Acum am scos alte 20 de posturi la concurs, dar s-au înscris puțini. Termenul de depunere a dosarelor este săptămâna viitoare, pe 28 martie. Timp este.” a anunțat Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu i-a sfătuit pe cetățeni să-și informeze rudele și să vină la concurs, pentru că au mare nevoie să-și împrospăteze echipa poliției locale a sectorului:
Veniți la concurs, anunțați-vă cunoștințele despre aceste concursuri pentru că sunt pe bune! Avem nevoie să reîmprospătăm Poliția Locală a Sectorului 6 și mă interesează un singur lucru: să avem resurse umane de calitate, cu care să facem treabă.”

Ciprian Ciucu spune ce avantaje au cei care vor urma o carieră în poliția locală

Primarul Sectorului 6 a spus că cei care vor avea o carieră în poliția locală vor avea mai multe avantaje.
Printre avantaje se numără un salariu bun și accesul în funcția publică.
Ciprian Ciucu a spus că Poliția Locală a Sectorului 6 își dorește polițiști tineri, pe care să-i crească și să îi dezvolte din punct de vedere profesional:
Căutăm politiști tineri, pe care să-i creștem și să-i dezvoltăm profesional, ca parte a procesului de reformă a Politie Locale demarat cu mai bine de un an și jumătate în urmă. Am modifiat regulamente, am investit în echipamente și sisteme (camare) de monitorizare, avem programe de formare profesionala. Am nevoie de o poliție locală prezentă, dedicată, de oameni care să-și asume haine de polițist și cu care să facem ordine în Sectorul 6!”
Cei care doresc să se înscrie în concurs, pot accesa link-ul de AICI.
Te-ar putea interesa și:
Cookies