ÎN BUCUREȘTI

Ciprian Ciucu anunță revoluție în S6: Dăm jos garajele și facem parcări

Ciprian Ciucu anunță o adevărată revoluție în Sectorul 6, mai ales în privința locurilor de parcare. Edilul promite că va distruge garajele construite ad hoc și la face locuri de parcare în loc.

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a explicat că va demara o acțiune de eliminare a garajelor din sector, pentru că ”două garaje înseamnă trei locuri de parcare”, motiv pentru care promite că dă jos garajele și face parcări. În același timp, edilul a mai transmis, într-un interviu pentru News Bucuresti că s-a construit enorm în zonă și lumea vine la Primărie și cere școli, străzi și iluminat public, lucruri pe care nu le-au făcut dezvoltatorii.

Vom implementa standarde foarte stricte și clare de urbanism, care trebuie respectate de dezvoltatorii imobiliari interesați de zonă

Dăm jos garajele și facem parcări

Ciprian Ciucu a anunțat că va demara o acțiune de eliminare a garajelor din sector, pentru că ”două garaje înseamnă trei locuri de parcare. Dăm jos garajele și facem parcări”. Oamenii vor fi notificați să ridice singuri garajele, iar în caz contrar acestea vor fi dărâmate de primărie și ”se va tăia factură”.

”Am dat în lucru să identificăm toate aceste garaje. Am vorbit la Poliția Locală ca acolo unde nu există o autorizație de construire dată de Primăria Capitalei (nu de primăria de sector ) deja să dau dispoziție de desființare. Oamenii vor fi notificați să le ridice singuri, dacă nu, le vom deființa noi și acolo unde identificăm proprietarul vom tăia factură, pentru că asta costă primăria”, a transmis edilul.

Ciprian Ciucu a anunțat că se caută soluții unitare pentru îmbunătățirea imaginii spațiului public. În mod special se dorește înlocuirea chioșcurilor de ziare și flori, ”care sunt fiecare în alt fel, metalul este copt, arată deplorabil”, potrivit primarului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button