Ciprian Ciucu anunță reforme și reorganizări în Primăria Sectorului 6

24 mai 2021
222 Afișari
Ciprian Ciucu anunță reforme și reorganizări în Primăria Sectorului 6

Ciprian Ciucu anunță reforme și reorganizări în Primăria Sectorului 6. Primarul spune că nu mai poate continua ca până acum. Iar fiecare angajat al Primăriei Sectorului 6 trebuie să înțeleagă că trebuie să se implice și să performeze.

Ciprian Ciucu anunță reforme și reorganizări în Primăria Sectorului 6

Ciprian Ciucu anunță reorganizare și reformă pentru Poliția Locală Sector 6. Astfel, vor fi mai puțin cu aproximativ 85 de posturi. Primarul Sectorului 6 nu este mulțumit de Poliția Locală, de aceea, cei mai mulți polițiști locali vor intra la testare – probe de cunoștințe și abilități fizice.

„POLIȚIA LOCALĂ: Reorganizare și reformă

Astăzi am publica noua organigramă a Poliției Locale Sector 6. Vor fi mai puțin cu cca. 85 de posturi (aproape un sfert din efectiv). Cei mai mulți polițiști locali vor intra la testare, probe de cunoștințe și abilități fizice. Vor rămâne în Poliția Locală doar cei dedicați funcției, cei care își înțeleg rolul.

Nu sunt mulțumit de Poliția Locală, se mișcă mai bine decât în urmă cu 6 luni, dar tot nu sunt mulțumit. Polițistul local trebuie să fie prezent și atent la TOT ce se întâmplă în jurul lui, se implice, să observe și să ia măsuri atunci când identifică un teren lăsat de izbeliște, când un dezvoltator imobiliar nu respectă normele de mediu și ori de câte situația o impune.

Polițiștii locali care rămân la bord vor fi bine formați profesional iar activitatea le va fi monitorizată permanent.”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Ciucu: Deja am demarat procesul de restructurare

Primarul Sectorului 6 anunță „momentan” doar restructurare și reorganizare pentru Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului. Ciucu a reușit „performanța de a scutura schema de cca. 130 de posturi fără a desființa niciun serviciu social”.

„DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ȘI PROTECȚIA COPILULUI: momentan doar restructurare și reorganizare

Deja am demarat procesul de restructurare și am reușit performanța de a scutura schema de cca. 130 de posturi FĂRĂ A DESFIINȚA NICIUN SERVICIU SOCIAL. Nu ne oprim aici, în a doua etapă vom implementa standarde de costuri pe fiecare serviciu social pentru că acum unele servicii sunt cu două ori sau chiar trei ori peste standardele de cost ale Ministerului Muncii.

De asemenea, deja facem o analiză de eficacitate și vor rămâne și vom insista pe acele servicii sociale cu adevărat necesare dedicat grupurilor defavorizate, persoanelor cu handicap, familiilor și copiilor aflați în sărăcie și în risc de sărăcie și a bătrânilor fără posibilități.”, a declarat primarul Sectorului 6.

De asemenea, Ciprian Ciucu anunță desființarea Direcției de Administrare a Fondului Locativ, „o instituție de 50 de persoane care nu își justifica existența, bugetul și contractele și care acum face acceași treabă cu cca. o treime din personal”.

„Acestea sunt doar o parte din reorganizările inițiate care au ca scop eficiența economică ce ne va ajuta la redirecționarea banilor către investiții. Toate restructurările sunt urmate de reforme care vor duce la creșterea eficacității (a livrea ceea ce este nevoie) și calității serviciilor Primăriei Sectorului 6. Va urma”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Cookies