LA MINE-N CARTIER

Ciprian Ciucu anunță noi parcări în Sectorul 6

Ciprian Ciucu anunță noi parcări în Sectorul 6 și faptul că a fost adaptată aplicația pentru a reda grafic volumul cererilor nerezolvate.

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu anunță că a fost adaptată aplicația de parcări pentru a reda grafic, sub forma de hartă, volumul cererilor de parcare rezidențiale nerezolvate.

„Pe baza acestor date și pe baza disponibilității terenurilor aflate în administrarea Primăriei Sectorului 6 dăm drumul la primele studii de fezabilitate pentru parcări de reședință (intre 200 si 450 de locuri) supraterane în următoarele locații:

  1. Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 51, bl. B22 ( in spatele blocului);
  2. Aleea Sandava;
  3. Strada Cara Anghel, nr. 9-11.

Nu am identificat un teren suficient de mare in Giulești, încă mai cautăm, primim sugestii cf. hărții din foto”, a scris, pe Facebook, Ciprian Ciucu.

S-a demarat procesul pentru sensuri unice

Primarul a mai precizat și că a fost demarat procesul de introducere de sensuri unice si amenajarea de parcări de reședință și pe infrastructura stradală existentă și care va fi refecută în următorii ani, astfel încât să nu fie afectat spațiul verde.

Totodată, în Sectorul 6 ”s-a dat liber” la sport în curțile școlilor. Terenurile de sport din sectorul condus de Ciprian Ciucu s-au redeschis începând cu data de 1 mai 2021, iar terenurile de sport din curțile școlilor au un regulament special de funcționare și vor fi disponibile până la ora 22:00 în zilele lucrătoare.

În zilele de weekend, acestea vor fi închise doar după prânz, între orele 13:00 și 16:00.

În Sectorul 2, primarul Radu Mihaiu a anunțat că există condiții noi pentru închirierea unui loc de parcare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button