Ciprian Ciucu a ieșit pe teren și a inspectat lucrările în desfășurare din Militari și Drumul Taberei. Primarul Sectorului 6, mesaj pentru bucureșteni: Vă rog, aveți răbdare

15 aug. 2023
10434 afișări
Ciprian Ciucu a ieșit pe teren și a inspectat lucrările în desfășurare din Militari și Drumul Taberei. Primarul Sectorului 6, mesaj pentru bucureșteni: Vă rog, aveți răbdare
Ciprian Ciucu a ieșit pe teren și a inspectat lucrările în desfășurare din Militari și Drumul Taberei. Primarul Sectorului 6, mesaj pentru bucureșteni: Vă rog, aveți răbdare. Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu îi anunță pe bucureștenii din Sectorul 6 că a ieșit mult pe teren zilele acestea (fiind orașul mai liber) și a inspectat lucrările în desfășurare din Militari și Drumul Taberei. După ce a vorbit cu mai mulți cetățeni, primarul Sectorului 6 a ținut să transmită, public, mai multe lucruri.

Ciprian Ciucu a inspectat lucrările în desfășurare din Militari și Drumul Taberei

Am profitat de faptul că zile acestea orașul a fost mai liber și am fost mult pe teren sa inspectez lucrările în desfășurare din Militari, în Microzona 15 și în Drumul Taberei, în Microzonele 5, 7 și 9, a anunțat Ciprian Ciucu pe Facebook, marți, 15 august.

Primarul Sectorului 6 transmite că, și an acest an, au fost refăcute sute de străzi din rețeaua rutieră care nu au mai fost reabilitate de zeci de ani și care se aflau într-o stare foarte proastă.

Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu
Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, mesaj pentru bucureșteni: Vă rog, aveți răbdare

Ciucu a discutat cu mai mulți bucureșteni din Sectorul 6, iar în urma interacțiunilor a ținut să transmită mai multe lucruri:

1. Vă mulțumesc pentru înțelegere și răbdare. Nu întodeauna constructorii s-au mișcat cu viteza cu care mi-am dorit eu, am tras de ei, i-am mobilizat. Unde nu suntem mulțumiți de calitate, refac pe banii lor. Știu, durează, unul dintre motive fiind volumul mare de lucrări. Dar este mai eficient sa intervenim dintr-o dată pe arii mai mari. Acum, ca lucrările au prins viteză și ne apropriem de final, cartierele noastre se vor prezenta mult mai bine.
2. După reabilitarea sistemului rutier, a trotuarelor și aleilor vom veni peste tot cu amenajări peisagistice, inclusiv între blocuri: completare cu pământ fertil, mici ziduri de susținere a pământului acolo unde este înălțat și la ploi se scurge pe trotuare, refacerea sistemului de iluminat, plantarea de arbuști, arbori, gard viu și flori.
3. Mulți dintre dvs mi-au semnalat diferite lucruri cum ca nu ar fi în regulă, fără sa aștepte ca lucrările să prindă contur. Le-am verificat pe toate, nu prea se susțin. Vă rog aveți răbdare, sa ajungă la o etapa avansată. Eu nu voi recepționa lucrări neconforme. Fie ca este vorba de accesibilitatea trotuarelor pentru scaune cu rotile, fie ca este vorba de soluțiile pentru parcări etc.
4. Cele mai multe lucrări vin cu reconfigurări de străzi, cu puneri în siguranță dpdv al traficului. Nicio situație nu seamănă cu alta, tratăm fiecare situație în parte. Cartierele noastre NU au fost proiectate pentru numărul IMENS de mașini de astăzi, iar când alegem o soluție fața de o stradă/ alee / parcare o întoarcem pe toate fețele. Stiu, nu avem cum sa mulțumim pe toată lumea, sunt constrângeri legale, avize ce trebuie obținute de la Comisia Tehnică de Circulație a PMB, a transmis primarul Sectorului 6.

Ciprian Ciucu spune că s-a intervenit mult nu doar pe arterele principale, ci și printre blocuri. Multe microzone sunt gata, iar altele sunt în lucru. Primarul le explică bucureștenilor că șantierele sunt dificile și inconfortabile, dar spune că „altfel nu se poate”:

Și atunci când ne renovam apartamentul se creează praf, e șantier și este inconfortabil.

Cookies