LA MINE-N CARTIER

Ciprian Ciucu a ieșit pe teren să vadă cum se prezintă lucrările înainte de recepție. „Nu mai accept lucrări executate prost”

Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6, a ieșit pe teren joi, împreună cu specialiștii, pentru a vedea cum se prezintă lucrările înainte de recepție, în zona Militari, Apusului. Primarul a avertizat: „Nu mai accept lucrări executate prost”.

Ciprian Ciucu spune că a vorbit cu proiectanții „și de acum înainte punem mai multă materie cenușie (nu la asfalt mă refer) în proiectare, cu ghidajul peisagiștilor și cu amenarea integrată a spațiului public, nu doar parcări și drumuri separat, ci și parcuri, grădini etc. între blocuri.”

„Unul dintre primele semnale pe care le-am dat din prima lună în care am ajuns în primărie a fost că nu mai accept lucrări executate prost, făcute de mântuială.

Mesajul meu a fost auzit, cele mai multe se prezintă bine. Ce nu este OK, se reface pe cheltuiala firmei de construcții.

Îmi pare rău ca am venit târziu la primărie și o parte din lucrări au fost deja făcute, dar au fost făcute direct pe structura anterioară si nimeni nu s-a gândit să reconfigureze situație cu situație străzile pentru a răspunde nevoilor de azi, cu amenajări peisagistice și cu reconfigurare de sensuri unice pentru a face mai multe locuri de parcare fără a lua din spațiul verde.

Am vorbit cu proiectanții și de acum înainte punem mai multă materie cenușie (nu la asfalt mă refer) în proiectare, cu ghidajul peisagiștilor și cu amenarea integrată a spațiului public, nu doar parcări și drumuri separat, ci și parcuri, grădini etc. între blocuri.”, a scris Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu pe pagina de Facebook.

Ciucu îi ascultă pe cetățeni

Ciprian Ciucu spune că oamenii i-au semnalat situația străzii Aleșd, care „în curând va fi asfaltată”.

„Am fost și în zone căzute, cu străzi care necesită intervenții imediate. Am vrut să văd și ceea ce mai este de făcut, mai ales unde se pot amenja parcări cu dale înierbate și unde mai facem câte un loc de joacă pentru căței și câte un părculeț.

Mulți oameni mi-au semnalat situația străzii Aleșd. Mesajul a fost recepționat, în curând va fi asfaltată după ce, mai întâi, tragem utilitățile.”, a mai spus edilul Sectorului 6.

Sursă foto: Facebook/ Ciprian Ciucu


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button