Ciprian Ciucu a găsit soluția pentru traficul din Sectorul 6

29 iun. 2021
632 afișări
Ciprian Ciucu a găsit soluția pentru traficul din Sectorul 6

Ciprian Ciucu a găsit soluția pentru traficul din Sectorul 6 și anunță peste 80 de străzi cu sens unic și sute de locuri noi de parcare.

Ciprian Ciucu a găsit soluția pentru traficul din Sectorul 6. Primarul anunță înființarea unor noi sensuri unice și sute de locuri noi de parcare ca soluții pentru traficul din București. În total, se vor crea peste 80 de străzi cu sens unic și peste 800 de locuri noi de parcare.

”În urma unor analize realizate în ultimele luni de către Serviciul de Mobilitate pe care l-am înființat în cadrul ADP, am decis înființarea de noi sensuri unice în Militari, în zonele 14 și 15, în perimetrul delimitat de Str. Lujerului – Bd. Iuliu Maniu – Str. Valea Cascadelor și Str. Liniei. Acest proiect de sensuri unice conține și crearea de 870 noi locuri de parcare de reședință la sol, parcări ce vor putea fi atribuite de către ADP în funcție de cererile aflate în așteptare. Unele necesită amenajare, altele pot fi deja atribuite”, anunță Ciucu pe contul său de Facebook.

Astfel, în zona 14 se vor crea 50 de străzi cu sens unic.

Următoarele străzi conțin noi locuri de parcare de reședință: Str. Cupolei, Al. Poarta Albă, Al. Bărăganului, Str. Victor Ion Popa, Al. Zorelelor, Str. Centurii, Str. George Calboreanu, Str. Ion Manolescu, Str. Mălinului, Str. Odgonului, Bd. Iuliu Maniu și Str. Velei.

Totodată, ”în zona 15 se vor crea 33 de străzi cu sens unic, dintre care următoarele străzi conțin noi locuri de parcare de reședință: Str. Mohorului, Str. Cărăbușului, Al. Moinești, Str. Hanul Ancuței, Str. Băbești, Str. Iedului, Intr. Ierbei, Al. Bârsănești și Bd. Iuliu Maniu”, a anunțat Ciprian Ciucu.

De asemenea, se dorește înființarea a 140 noi locuri de parcare de reședință pentru următoarele străzi: Str. Brașov, Str. Pitulicii, Str. Cetatea de Baltă, Str. Răsăritului. Str. Dobreni, Al. Callatis, Al. Haiducului, Str. Țincani, Al. Poiana Câmpina, Str. Ghirlandei (în spatele Bl. 79), Bd. Constructorilor (în spatele Bl. G5).

Cookies