Ciprian Ciucu a făcut harta gropilor din Sectorul 6. Se apucă de reparații după ce a primit acceptul Primăriei Generale

24 mart. 2021
153 afișări
Ciprian Ciucu a făcut harta gropilor din Sectorul 6. Se apucă de reparații după ce a primit acceptul Primăriei Generale

Ciprian Ciucu a anunţat că a făcut harta gropilor din Sectorul 6, iar primele lucrări vor fi făcute pe Prelungirea Ghencea.

Edilul Sectorului 6 a dezvăluit faptul că a întocmit harta gropilor din Sectorul 6, de pe arterele care sunt administrate de Primăria Generală.

Harta gropilor din Sectorul 6. 27 dintre ele sunt pe Prelungirea Ghencea

 

„Am făcut un inventar cu harta gropilor de pe raza Sectorului 6 pe artere care ţin de Administra Străzilor si până acum a identificat 100 care nu suferă amânare. 27 dintre acestea sunt doar pe Prelungirea Ghencea. Colaborez cu domnul primar general Nicuşor Dan si vom colabora şi ne vom susţine reciproc şi în continuare pentru a repara, pas cu pas, ceea ce este stricat în Bucureşti”, a precizat Ciprian Ciucu.

Are acordul Primăriei Generale pentru reparații

„Am solicitat, am insistat şi am primit acordul Primăriei Generale să reparăm din străzile/bulevardele principale care se află în administrarea PMB, mai exact a Administraţiei Străzilor! Cel mai probabil, săptămâna viitoare vom începe cu Prelungirea Ghencea, pentru că situaţia o impune şi nu mai rabdă aşteptare! Vom planifica şi alte lucrări şi vom cere acordul să reparăm şi alte străzi”,a anunțat Ciucu.

Lucrările vor fi susţinute din bugetul Sectorului 6 şi acest lucru nu va afecta investiţiile planificate pe microzone, susține primarul Ciucu.

Primarul Sectorului 6 a mai spus că proiectul de modernizare de pe Prelungirea Ghencea va fi dus la bun sfârşit de Primăria Generală deoarece Primăria de sector nu-şi permite investiţia.

„În ceea ce priveşte proiectul de investitii de pe Prelungirea Ghencea al PMB, acesta valoreaza 480 de milioane si Primaria Sectorului 6 nu are capacitatea financiară de a-l prelua, bugetul nostru de investitii fiind de cca. 300 milioane pe anul acesta”, a explicat Ciucu.

 

Cookies